ayse1205 Kızlar benim adetlerim çok düzenliydi şimdiye kadar ama son bi kaç aydır gecikiyo falan ağrılarım olurdu hiç bişe olmuyo gögüs ağrılarım olurdu onlarda olmuyo ablama sorduğumda vücudun kendini gebeliğe hazırlıyo dedi böyle bişe duyan ya da yaşayan var mı aranızda
sinber ayse1205 eeet var canım bir ay 2 gün erken diğer ay 3 gün geç oldum snr olmadım ben de o zamanlar araştırdım rahim bebek ister ve vücudu hamileliğe hazırlarmış
sinber ayse1205 eeet var canım bir ay 2 gün erken diğer ay 3 gün geç oldum snr olmadım ben de o zamanlar araştırdım rahim bebek ister ve vücudu hamileliğe hazırlarmış
AybarsMomy ayse1205 benimde 3 ay falan adetim gecikiyordu 7 gün falan geç geliyordu. Ve geldiği zaman kahverengi gelip ilk gün 3.gğnde bitiyordu. Bana da vücudun hazırlık yapıyor dediler. 4.ayda hamile kaldım ☺️
ayse1205 sinber evet bende 11 aydır çocuk istiyorum böyle oldu bende de ama bilemedim ablam avutmak için söylüyo sandım
Qnne123 sinber bu hi gerçek midir ki ben 2 aydır 2 gün erken oldum ve üstüne de 4 yada 5 gün sürdü sonra kesildi geçen ay fazla degerlendirememisrik bu ay 5 gün sürdü hemen değerlendirdik bütün günlerimizi yani bu bir gerçekmi ki yani rahim kendini mi hazırlığı hiç duymmamistim🤷♀️🤷♀️🤷♀️
ayse1205 AybarsMomy aynen benimde kahve geliyo kahve bitiyo bana da böyle dediler ama kendimi heveslendirmek istemedim nedense
AybarsMomy ayse1205 benimde 3 ay falan adetim gecikiyordu 7 gün falan geç geliyordu. Ve geldiği zaman kahverengi gelip ilk gün 3.gğnde bitiyordu. Bana da vücudun hazırlık yapıyor dediler. 4.ayda hamile kaldım ☺️
150_gelartik AybarsMomy canım merhaba bişi sorucam benim bu ay adetim 3 gün erken bitti ve yumurtlama günüm 2 gün daha geç ve uzun surede oldu . Geçen ay da takip etmiştim yumurtlamayı oradan biliyorum. Bu ay benim de gebe kalma şansım yüksek midir
ayse1205 sinber inşallah doğrudur sen dedikten sonra bende araştırdım baya baya oluyomuş yani inşallah bizde de olur 😀
ozgei ayse1205 adetlerim saat gibi düzenli olur, bir kere gecikme yaşadım sonraki ay da gebelik olmuştu 😊 Gebeliğim sonlandi maalesef, simdi tekrar istiyoruz gecen ay 1 gun gecikme oldu umarim bu ay gebelik olur, bat yarın 😊
AybarsMomy 150_gelartik bunu bilmem imkansız canım herkesin bünyesi bir değil ben hamile kalmadan önce bu tarz şeyler yaşadım senin için dua edebilirim canım Rabbim gönlüne göre versin inşAllah🤲
Meerryy 150_gelartik benim de tam gününde geldi ama normalde 7 gün süren adet 5 günde bitti ki son 2 gün fln akıntı damla şeklinde inşallah vücudumuz hazırlanıyordur
DilekBodurr ayse1205 bence bu doğru çünkü ben iki üç ay önce bu sıkıntıları yaşadım hatta enfeksiyonlar geçirdim sen hamile kalacaksın dediler ve sonuç kaldım gerçekten hem de beklemediğim bi anda