songul_onur Mineberna canım 37+5 oldum zaman artık daha yavaş geçiyor o günler sanki çok daha hızlı geçiyordu
poyrazsmom_ Darkgod canımsın☺️ nasıl bişey geliyo peki çok heyecanlı ya inşallah nişandır poyrazın biri yola çıkmıştır 😆😍😍😍
Secil_10 37+5 olduk bugün kasılmalar arttı oğlum göğüs kafesimin sıkıştırıyor doğum belirtisi mi acaba diye içim içimi yiyor 😂
poyrazsmom_ [bilinmeyen] odur muhtemelen bu aralar o şekilde nişanı gelen çok kişi okuyorum sancın falan var mı 🤩
Mineberna Senemadem umarım son günlerinizi güzel geçirir sağlıkla alırsınız kucağınıza şifa diliyorum 🤗
poyrazsmom_ Mineberna kesinlikle her anın tadını çıkar son haftalarda da bi an önce doğurmak istiyosun bi yandan da üzülüyo insan karnımdaki hareketlerini falan özlücem diye 🤩
Mineberna Hatice-aydn yaa 30.haftalara gelince daha hızlı geçer oğluma kavuşurum diyordum sabırsız olmamam gerekiyormuş onu anladım 🤗
acelyaorg Mineberna 38+ 5 im benimde kasıklarıma ağrı giriyor ve cuma günü gitmiştim çatı muaynesine 2 cm demişti açılma ne zaman doğrurum bilmem hangisi sancı henüz idrak edemedim ağrı çok giriyor bebek çok kasılıyor ve çok oynuyor
acelyaorg Senemadem maşşallah 7 saat önce ağrım var gibi birşwyler yazıp doğum yapmak maşşallah size kaç kilo doğdu yavru 😍
acelyaorg Senemadem bir avazda dedikleri Maşşallah size ama yavru minnakmış ben nasıl doğrucam en son cuma günü 38+1 idum 3600 dü tosuncuğum bide normal dedi doktorum 😢
Senemadem acelyaorg küçük birazcık teyzesi ama çok şükür sağlıklı 🤲🏻🙏🙏 insallah bi avazda kurtulursun canım🙏
haticee_mehmett0 Mineberna 39+3 oldum ne sancı var ne kasılma hiçbirşey yok Artık oğlum gelsin istiyorum
T_ak haticee_mehmett0 ya bende 39+2 yim az önce pembe renk ile kırmızı arasında bişey oldu ama sancılarım az ve arası uzun sence ne yapmalıyım 🙈