Mineberna Kızlaaar 38,39,40. Haftalarda olanlar zaman nasıl geçti? 26.haftadayım sanki zaman hiç geçmiyor çok sabırsızım
Minnosanne27 Mineberna cnm daha var son zamanlar hiç geçmiyor 37 haftalık oldum bu zamana kadar zaman şu gibi aktı son haftalar geçmek bilmiyor 😁😅 hayırlıysa gelsinler inş 🤗
Hatice-aydn Mineberna daha yolun basındasınız 😊 bu haftalarda zaman çabuk geçiyor 39+3 üm şu kalan 4 gün yıl gibi büyüyor gözümde bizim kızında keyfini bozmaya niyeti yok gibi 🙈
Mineberna Minnosanne27 bende o haftalara bir an önce gelmek istiyorum ama sanki güler geçmiyor 🤗 sağlıkla alın kucağınıza minnoş inşallah
Minnosanne27 Mineberna inş kuzum sizde sağlıkla alın kucagınıza inş Rabbim olmayan herkese nasip etsin inş
Mineberna Hatice-aydn yaa 30.haftalara gelince daha hızlı geçer oğluma kavuşurum diyordum sabırsız olmamam gerekiyormuş onu anladım 🤗
poyrazsmom_ Mineberna o haftalar su gibi geçiyordu bana canım bide çalışıyodum şuan 38+2 yim geçmek bilmiyo inanıyorum artık buna 😂
poyrazsmom_ Darkgod canımsın☺️ nasıl bişey geliyo peki çok heyecanlı ya inşallah nişandır poyrazın biri yola çıkmıştır 😆😍😍😍
Sinem67 Mineberna bnde 38 haftalık oldum. Altta agrlık batma hissedyrm. Bugün doktra gttm suyum gldi sanıp iki kez üzerim battı cnkü. Dglms. Mantar var o tetikliyor. Cuma günüde catı muayenesi yapackms korkuyrm sz oldnz muu
Senemadem Mineberna 38+1 haftalığım çok agrım var baskı çok gece yatamıyorum sırtımda ve kaşıklarıma agrılar gelip gidiyo
Mineberna Senemadem umarım son günlerinizi güzel geçirir sağlıkla alırsınız kucağınıza şifa diliyorum 🤗