Askmeyvesi Bayanlar kotu haber leke lekedir dusuktur baska acikmamasi yok…yani leke geldiyse hamilelik eni sonu biter..benim hikayem bitti buraya kadardi malesef..
Askmeyvesi Bayanlar kotu haber leke lekedir dusuktur baska acikmamasi yok…yani leke geldiyse hamilelik eni sonu biter..benim hikayem bitti buraya kadardi malesef..
Miniginannesiiii1111 Askmeyvesi yanlış düşünüyorsun leke geldiginde her hamilelik bitmez öyle düşünme Allah büyük ❤️🤲🏻
DamlaNur29 Askmeyvesi bende yaşadım canım 6 gün geldi iğne kullanmama rağmen düşük önleyici yani dua et inş bebişin senle olur 21+2 olduk bizde cogu kadında oluyor kahve leke
Askmeyvesi DamlaNur29 yok cnm dualik bi durum kalmadi ki bugun d9ktora gittim bebek dusmus bile kanamam olmadigi halde nsl dustu nere dustu hic gormedim bile kan lekesi bile yoktu yani dusun…rabbim sizinkileri korusun insallah.
DamlaNur29 Askmeyvesi anladım canım inşaallah rabbim tattırır sanada 4.kaybım demişsin bebek düşünürken doktora git istersen en azından düşük önleyici iğne verir benim önlem amaclı hergün 3 ay iğne oldum sonra jel verdi 15 haftaya kadar sonra bıraktırdı doktorum
Askmeyvesi Miniginannesiiii1111 vallah sonuc olarak lekenin anlami kotu hamileligin iyi gitmiyo anlamina geliyo 4 kere.basima geldi 4 de sonuc.bitti yani hic bi sekilde duzgun gitmedi…haa istisnalar var tabi ki yani leke olup guzel hamilelik geciren ne bilim 9 ay boyunca ustune adet goren tabi ki vardir ama nadir