Halimehacin grmz31 190 TL ye yaptırdım özel de kan veriyosun ve ultrasyona giriyorsun sonuçta bütün her yerde aynı işlev bu. Abartmislar
Gulusuat grmz31 bende ikili test yapdirdim 80 tl verdim sorun cikdigi icin genetik tarama yapdirdim 3250 tl verdim cok sukur iyi cikdi
Kubrali44 grmz31 Yaptırmak isteyip istememek size kalmış ama bana da doktor ben hastalarıma yaptırmalarını öneriyorum dedi ama ben yaptirmiyacam renkli ultrason da herşey çıkıyormuş zaten gerek duymadım yaptırmaya renkli ultrason da zaten devlette yapılıyor bizim burda devlet para alır mi almaz mi Bilmiyorum
ipek-smr Cansummm ya tabiki klinik fiyatları ayrı oluyor ama özel hastanelerde taş catlasın 150-200 oluyor bin lira çok fazla bana göre
Cansummm ipek-smr haklısınız ciddi fazla istenilen tutarlar ama işte kontrollere başladığım hastane ve doktorumda ücret bu olunca birşey yapamadık.
Duygukc grmz31 oha bu nasıl bi fiyat ben özelde ikili testi 40 tlye yaptırdım muayne fiyatı 70 toplam 110 her gittiğimdede dikkatli dikkatli bakıyor doktor detaylı ultrasona henüz girmedim ama desek 200 tl toplam eder 310 1110 nasıl bir fiyat nasıl hastaneymiş o öyle maşallah
BabyThalia cgdmd Perihan Özden’e gidiyorum, evet 6. Haftadan beri gidiyorum,evime yakın ve diğer hastanelere göre butik kalıyor, fiyatlar çok uygun değil ama hizmet güzel 👍
ipek-smr Cansummm neyse canım sağlık sıhhat olsun da elinizden geliyorsa tabiki verin herkes bütçesine göre hastene seçiyor zaten
snm_ grmz31 neee 1150 lira mı ne yaptılr yaa sanki doğum yaptırıyorlar 🙄 bende özele gidiyorum doktorum tercih edilen birisi muayene ücreti 75 ikili teste 70 ödedik 🤷♀️