grmz31 Merhaba ikili test yaptırıcam 1150 tl ücret çıkardılar ve detaylı ultrason ve ikili test ikisi ayrı işlemler diyorlar bu işlemler tek bir kalemde geçmesi daha doğru değil mi
dilekgi123 grmz31 cok fazla ikili test o kadarsa kim bilir ayrintili 5000 tl vardir parana yazikdevlette yaptir bence . benim testlerim 135 tl di.
ipek-smr grmz31 bayağı bi abartmışlar şuan özel hastanedeyim giriş ücreti 80 artı ikili test 53 tl aldılar yaaa bunlar ne yapıyorlar acaba 🤷🏼♀️🙄🙄
Cucek81 grmz31 canım çok fazla ben ikili teste 250 TL verdim detaylı ultrosana da 500 TL ki bu en pahalisi hangi hastane merak ettim
Cansummm grmz31 benim de muayene+ikili için kan alımı+ultrason 1280 TL ydi. Yaptırdığınız hastane veya kliniğe göre fiyatları değişiyor. Benim doktorum perinotolog ve Prof zaten doktor ücreti milyar ama daha uyguna yapan hastaneler var
ElifCesur Ben yatırmadım ikili üçlü dörtlü falan. Doktorum yaptırmak istemezsen sadece detaylı ultrason yaptır dedi. Bende öyle yaptım. Zaten bir sorun olsa ayrıntılı ultrason da çıkıyor. Detaylı da bebeğin burnunadan saçına kalp kapakçıklarından her bir şeyine kadar detaylı bakıyorlar. Detaylı fiyatları hastanelere göre değişiyor. Konya da 250 tl ye detaylı yaptırdım.
ElifCesur Ayrıca ayrıntılı ultrason için doktor randevusu almana gerek yok. Radyoloji bölümleri de bakıyor. Sadece ultrason parası veriyorsun
Deletedmom269 grmz31 İstanbul değil Bizim ki, Aksaray Özel Maya hastanesi. Detaylı icinde olsa bile bu kadar tutmamalı. Biz oncelikle ultrasondan ense kalınlıgı ve buruna bakıldı. Ultrason 4D olarak bakıldı. Daha sonra yarım saat vücudunu inceledi gelişim durumuna baktı. Ardından Test ıcın kan verip Cıktım.
Helenjr grmz31 istanbulda özel hastanede 500₺ yaptırdım ikili testi, ultrason +kan testi. Medipol mega da 600₺ gibi bir rakam vermişti. Acıbadem de bile 1000₺ max çok yüksek geldi size verilen fiyat.
BabyThalia cgdmd Perihan Özden’e gidiyorum, evet 6. Haftadan beri gidiyorum,evime yakın ve diğer hastanelere göre butik kalıyor, fiyatlar çok uygun değil ama hizmet güzel 👍
Tospikveannesi grmz31 ben özele gidiyorum canım ve ikili testimi 450 tl ye yaptırdım ultrasonda kanda icinde
ipek-smr Cansummm ya tabiki klinik fiyatları ayrı oluyor ama özel hastanelerde taş catlasın 150-200 oluyor bin lira çok fazla bana göre