yba Benim ilişkiden sonraki 11. Günde silik çizgi çıktı . Ve daha adetime 1 hafta vardı. Önemli olan şüpheli ilişkiden ne kadar zaman geçtiği. Ortalama 11-13. Gün idrar testinde çok rahat çıkıyor. 5 tllik test ile öğrendim. Değerim de aynı gün içinde 10 çıktı.
srycn yba ilişkinin üzerinden 13 gün geçti. Yani bugün 13. gün..Adetime de iki gün var gözüküyor ki genelde uygulama ile tutuyor adet tarihlerim.. Ocak’ta bir kere daha ilişki yaşamıştık. O zaman da adet gecikmesinden dokuz gün sonra test yapmıştım. Negatif çıkmıştı ve neredeyse 15 gün gecikmeli olarak adet gördüm..
Feyzaerza Fadiiik evet erken gebelik testine gore koyuydu normal cift cizgiydi yani ama erken gebelikte mesela silikti bende cok şasirdim
Mnnkkrby srycn tabi tabi sen netten verme şuan zaten gelene kadar regl tarihiniz geçer olurda bu ay olmazsa birsonraki ay temin edersin diye söyledim hayırlısı olsun hakkında canım duam seninle😊
srycn [bilinmeyen] Doğru söylüyorsun aklımda olsun 😊 teşekkür ederim canım, hepimiz için hayırlısı 🙏🏼
Wonderanne [bilinmeyen] bence bekle adet olmazsan yap zor biliyorum ama ben baya bekledim kan verdiğimde 6 haftalık civarındaydı
srycn [bilinmeyen] ooovv sabrınıza hayran kaldım gerçekten 😊 umarım beklediğiniz sonucu almışsınızdır 🙏🏼
Ebrusrtkpyln [bilinmeyen] valla ben dayanamayıp almıştım negatif çukmıştı 5 gün vardı ama benim yine de bi dene içinde ki merakta seni bitirir zaten 😀 hayal kırıklığına gelince adet olsan da test yapmasan bile ztn hayal kırıklığı yaşarsın yani her türlü üzülürsün bence yap
hulya_1919 Adet ve yumurtlama tarihlerimiz ayni bende 30.da değerlendirdim adetime 2 gün var regl olacakmışım gibi belim ağrıyo o yüzden emin değilim test yapıp yapmamakta
srycn Ebrusrtkpyln evet oldum.. Çektiğim ağrıya mi yanayım hamile olmadığıma mi bilemedim🤦🏼♀️ Şimdi bir de erken hastalandığım için ovulasyon testleri araştırarak uykusuz kalayım.. Ramazan’da o test düzeni nasıl sağlanıyor falan.. 🙄
Ebrusrtkpyln srycn canım yumurtlama dönemini biliyomusun o günü ve dünü ilişkiye gir ve bi süre yat kalkma keçi boynuzu tüket ve tükettir eşine ve psikolojini rahatlat ben hiç bişey yapmadan tek ilişkimde beklenmedik bi şekilde hamile kaldım evlendim 3. Ayımda hamile kaldım ve bi sefer olmuştu yani düşün😅 inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ❣️
Mnnkkrby srycn srycn canım mrb hatırladınmı beni ikinci testime gidip değerlerimin yükselip yükselmediğine bakılacaktı kan testi ile.. Malesef kanda değerimin düştüğünü öğrendim çok yıkıldım kimyasal gebelik dedi doktor daha yumurta iken vücut sağlıksız bulduğu için vücuttan atıyor dedi nasip bu aya inşallah😒🙏😊
srycn Ebrusrtkpyln yumurtlama dönemimi uygulamadan takip ediyorum. İlişkiye girdiğimiz zaman yüksek ihtimal gösteriyordu ama bu ay erken regl oldum yani yumurtlama günüm de daha erkendi demek ki.. denk gelmedi bir şekilde.. bir dahaki sefere sağlıkla inşallah 🙏🏼 Sizi de tebrik ederim 😊