Bence bilip bilmeden hüküm vermek özellikle bu ramazan ayında ekstra günah diye düşünüyorum. Benimde 7.5 cm kistim vardı doğum kontrol hapı kullanıyordum. Sonrasında kistim küçüldü 0.5 cm’in altına düştü diye ilacı bıraktık; ancak doktor bana hemen hamile kalamazsın. Çocuk düşününce gel bana 6 ay öncesinden birkaç takviye alman lazım dedi; çünkü polikistik over sendorumumda vardı aynı zamanda da haşimato hastasıydım. Biz o gün doktordan çıktık. Sadece o gün ilaç içmemiştim doktor bırak dedi diye. O gün korunmasız girdik ilişkiye ve ardından ben hamile kaldım. Hatta adetim geciktiğinde ihtimal bile vermedik. Yani bazı şeyler Allah katında gerçekleşiyor. Herşeyi yönetmeyi seven kontrol altında tutmayı seven ben, kazara hamile kalmış oldum. Hatta ilk 1 hafta depresyona girdim. Kontrolümün dışında gerçekleşmiş olma fikri, 5 aylık yeni evli olmam, kariyerim… Ne zaman kalp atışını duydum, 1 hafta boyunca aklımdan geçen tüm soru işaretleri için binlerce kez pişman oldum. Yani özetle kazara olabiliyor, kendimden biliyorum.