Cigdem175 ilk defa bu platformda bir posta bu kadar sinirlendim. Ve hiç aklıma gelmezdi. Bu nasıl bir genelleme nasıl bir üsluptur. O kadar kaba ki. Ben de sağlık personeliyim, annem ebe her türlü korunma yöntemini en ince ayrıntısına kadar biliyorum ama ben de kazayla kaldım. Tam yüksek lisansa yeni başlamışım, işe gidip geliyorum, özel hastalarim var Bi yandan başka sınavlara gireceğim bir dönemde hemde hapla ve prezervatifle korunarak kaldım o kadar dikkat ediyordum ki evlenmeden başlamıştım haplara . Duyunca üzüldüm bile zamanı değildi diye ama kısmeti varmış geldi Bi şekilde. Ki en ufak bir şüphede koşa koşa ertesi gün hapı bile içerdim. Hatta ve hatta sizin gibi düşünürdüm bekarken ne kadar saçma geri çekilmeyi yöntem Sanıyorlar hamile kalıyorlar, yoksa Bi insan kazayla hamile nasıl kalsın bilim var haplar var diyordum dikkat edeceksin alt tarafı diyordum. Düşünün ki haplarin etkisini azaltan sigara kullanımı gibi alışkanlıklarım bile yok ama işte bir de nasip denen bir şey var. Bi şekilde bulaştı demek ki ya da ne bileyim ishal faln bile olmak haplarin etkisini azaltır o zamana mı denk geldi ne oldu bilmiyorum hamile kaldım. Şimdi genellemenizdeki gibi kocamın uckuruyla ve beynimle ne alakası var o kadar sinir bozucu bir yaklaşım ki. Yazık.