Kumsaln_annesi 11223344 Doğumdan sonra odaya gelip görebiliyo eş, yakn akrabalar flan yannda erkek kalamyo ama
Zynpth Kumsaln_annesi evet neden böyle yaptılar bilemiyorum acaba o zaman normal doğum ve sezeryan farklımiydi şimdi hepsi aynı fiyat önceden kuvozden para alıyorlarmış galiba bugün sorduk alınmıyo dedi
Kumsaln_annesi Zynpth Vala kızımı orda yaptım, oğlumuda düşünyodum ama bu fiyat çok yüksek geldi nasipse yeni hastane açılırsa orada yada üniversitede istiyorum nenehatn çok korkutuyor beni 🙄
Zynpth Monnarosaa Allah Allah dikkatli olmak lazım bunlar Erzurum da tek olduğu için rakip yok işi paraya vuruyor iyice mecburen orda olucam ama inşallah bir sahtelik yapmazlar
Monnarosaa Zynpth bence de dikkat edilmesi gerek her hastane de doğum fiyatı aynıdır bunlarda neden değişkenlik gösteriyor anlamadım
Zynpth Kumsaln_annesi ben üniversiteye gidiyordum vazgeçmek zorunda kaldım benim birde ikiz yani daha fazla ücreti üni hocalarına verdik ama adamdan memnun kalmadım muhammed bey ilgili geldi içime sindi insallay sonu iyi olur
Zynpth Kumsaln_annesi nenehatundan hem tiksiniyorum hemde çok iticiler benim psikoljik olarak çökmeye niyetim yok açıkçası kafamda buhara var denklestirmeye çalışıcaz inşallah ama aksi durum olursa Allah nereyi nasip ettiyse 🤷♀️
Ednrbslr Zynpth ben de nenehatun veya üniversite düşünüyordum açıkçası ama kafam o kadar karıştı ki şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Buhara’ya devam edeceğim sanırım.
Zynpth Ednrbslr doktorunuz kim bende malesef her üç yeride denedim sanırım şu anda en iyi yer buhara gözüküyor Allah bize yardım etsin hayırlı afiyetli doğum nasip etsin
nurella42 Zynpth merhaba ben metin ingec e gidiyorum onun doğum fiyatı hakkında bilgisi olan var mi acaba
Zynpth nurella42 benim bilgim yok kusura bakma uyarı maksatlı söylüyorum etraftaki arkadaşlarım onun paragöz olduğunu söylediler doğuma girer mi bilmiyorum siz memnunsanız bilemem tabi benimki duyumsal
nurella42 Zynpth evet para olarak bütün doktorlara göre fazla alıyor ama erzurum da da riskli gebelikte güvenebileceğim tek doktor malesef perinatolog olarak erzurumda 2 kişiden 1 benimde memnun olamadığım durumlar var ama mecburen de gitmek zorundayım
Zynpth nurella42 evet işte insan el mecbur ragıp beye de arkadaşım gitmişti memnun kalmıştı doğumunu yaptı adam aklımızda bulunsun
Yagmurtanesi nurella42 metin beyden memnun kalmadiginiz yonleri soylermisiniz. Bende ona gitmek istiyordum ama kararsizim. Maddi olarak cok zorluyor. Fakat 1 olu dogum yaptim riskte almak istemiyorum
nurella42 Zynpth evet birde Ragıp Atakan bey varmış ama onada hiç gitmedim şimdi metin beye başladım artık devam ederim inşallah bi bitiriyim de bu süreci parasında değilim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️