Esranr Kızlar 34.5haftalik gebeyim iki gündür bebeğim çok hafif yada hiç hareket etmiyor çok korkuyorum
NaimeYilmaz Esranr evde telaşlanmaktansa doktora gıdın ımkanınız varsa haftalar yaklastıkca riske atmamak lazım bi baksınlar sızde bebıste huzurla uyursunuz 😊
Drngrkm Esranr yani doktora hemen gidebilme imkanınız yok mesafe olarak diye düşünüyorum. Ben 29 haftalığım. Sabahtan akşamüstüne hareketini hissetmedim geçen hafta nst’ye koştum hastaneye. İyi dayanıyorsunuz.
Ipekokanliya Esranr kesinlikle aksatmayın bi ablamız var di doğumuna bir hafta var di bebek hareket etmiyo oda uyuyodur vs diye ciddiye almiyo sağlık ocağına gidiyo kalp.atisi yok hastaneye gidiyo doktor bile oturup ağlamış 2 saat önce gelseydin kurtulabilirdi diye . Yarın sağlık ocağına gidin bi kalp atışını duyun bence .benim bebegiminde hareketleri azaldı ama dikkat ediyorumdoktoruma sormuştum için rahat etmediği gibi gel demişti hareketler azalabilir içerde sıkıldı artık çıkmak istiyo demişti ama kesinlikle hergu n dikkat edin
Obsesifk Esranr peki evde oturun o zaman ama istemediğiniz şeyler bebeğin zarar görmesiyse evde kaldığınız her dakika zarar görme ihtimali var onu düşünerek oturun evde. Birde bizim ne dememizi istiyorsunuz bebek hareketsizse hastaneye git demekten başka çaremiz yok
GlahBilgiliPelit Esranr enteresan.. belkide gitmediğin her an daha cok korkucağın şeyler oluyo cnm? Doktora gitmekten insan korkar mı? Sana en doğruyu söyliycek kişi o .. biz burda sakin ol bişi yoktur önemseme desek için rahatlıycak mı? Bence vakit kaybetme doktoruna danıs cnm..
Kubar Esranr ay Allahım ya ne yazmışsınız hiç bi annenin tavrı olamaz bu güçlü olun soğuk kanlı olun biraz rabbine sığın tevekkül et ve git herşey kader .korkma git lütfen eminim çok endiselisin için rahat eder bak benim ki bugün hiç kıpırdamadı ama kapıları sildim kayinvalidem yorgunluktandir diyor yinede içim rahat değil uyuyamadım bile bugünde kıpırdamazsa kesinlikle doktora gideceğim
Berivan Bence bi acile gidin bende pazar günü sabahtan hiç hissetmemiştim hareketlerini hemen gittim ve acil olarak sezeryana alındım bebegin suyu bitmişti
Bhrygz Güler misin ağlar mısın bilemedim şuan.Yani duymaktan kortuğunuz şeyleri duymamak,olmasını istemiceğiniz durumların oluşmasından daha iyiyse oturun hanımefendi evde ne diyelim.
Kubar Ipekokanliya ay yaa ciddi misiniz nasıl 2 saat önce gitseydi kurtilacakti demis cok uzuldum kurtulmasa bile anne vicdan azabı çekmezdi çok üzüldüm su an ağla mak uzerey im ama aglamicam ben kesin gitmeliyim allahım bebislerimizi bize bağışlasın inşallah
Kubar Esranr su an nasıl sın aceba canım hareket ediyormu lütfen hemen bi hastaneye git gittiysende haber et merak ettim durumunu ALLAH bagislasin. inşallah uyuyordur bask a bir şey degildir
Glayirin Kubar bende cam sildiğim gün hiç hareket etmedi ne yaptıysam delirdm dr umu aradım hemen gittim çok şükür uyuyodu
Kubar Glayirin biz yorulunca uyuyorlar herhalde bende tatlı biseyler yedim hakkaten kendine geldi oğlan 😍