gulumse0611 Belirtileri neler oluyor acaba bnmde genital bölgemde iğne batması gibi acıma oluyo acaba enfeksiyonmu idrar yolumu vajinal mi anlamadm
Duygu4444 gulumse0611 haç haftalık hamilesiniz o hamilelikte normal diye biliyorum tabi bunun yanında yanma kaşıntı yoksa
Meric1 gulumse0611 benm de aynı ya. İdrar yaparken yanma yok ama yaptıktan sonra baskı gibi birşey oluyor sonra geçiyor. İnş enfeksiyon değildir
Cerenssn Duygu4444 valla canım benim hamileligimin başindan belli var şuan 28 haftaligim ve malesefki ne yapsam gecmiyor
Gl1456 Duygu4444 Ben geçirdim doktorum antibiyotik vermek istemedi bol bol su iç dedi. Süreci uzun sürdü biraz ama geçti çok şükür. Bebeğe her hangi bir zararı dokunmadı için rahat olsun.
Duygu4444 Gl1456 ayy bu biraz rahatlattı ama ilk aylarda düşük tehlikesi yaratıyormuş son aylarda da erken doğum
esraaoz Duygu4444 bende geçirdim doktorunun verdiği ilaçları düzenli kullan ve bol bol su iç en önemlisi idrarla atacaksın enfeksiyonu
Tubasim Ozkulhatice canım bi şey sorcam bana doktorum monurol verdi suya atılıp içilenden iki tane verdi. Birini kullandım diğerini haftaya mı kullansam doktoruma sordum aslında da ne dediğini unuttum 😂 eczacı arkadaş haftaya al dedi
Merii33 Duygu4444 canım hamileliğimi ilk öğrendiğimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı doktorum monurol şase verdi kullandım sonrasında 20. Haftamda yine enfeksiyon çıktı tekrar aynı ilacı kullandım çok şükür bebeğim iyi herhangi Bi sorun yok şuan 25. Haftadayım 🙏
Tubasim Merii33 canım kaç kere kullandın o ilacı bana da verdi doktor iki tane sadece. Bi de kaç gün aralıkla içtin öğrenebilir miyim
Merii33 SelinAG tabi ilk başlarda da oluyordu şimdide oluyor bol su içmen lazım düzenli yürüyüş yap mutlaka ve çorapsız gezme mutlaka ayakların sıcak olsun
Cerenssn SelinAG sürekli olmuyor ama oldugu zamanda sağlam oluyor ayaktaysam yere yıkılacak gibi oluyorum öyle bir agrı 🙄
Merii33 Duygu4444 aslında idrar takibi yaparak su içebilirsiniz mesela idrarınız açık renk olduğu sürece sorun yok ama koyu olursa vücut susuz kalıyor demektir ben her defasında 1 bardak içmek yerine yarım yarım doldurup gördükçe içiyorum
Merii33 Tubasim canım ben tek şase olanından aldım yani pakette Bi tane vardı Bi doz içtim bitti ilk 7 haftalıkken içtim sonra 20 haftalıkken Bi daha verdi içtim.