• isimler
  • Kızınıza ne isim koyacaksınız 🐣

Giz4110 benim kızım 21 aylık Defne koydum amannn 🤣 sonra araştırdım ki defneler yaramaz olurmuş ama Defne adı çok güzel

Ben ilk kızıma Defne ikinci kızıma Ayşe ve şimdi 25+5 kızıma hamileyim ismi nasip ise mevsim ravza olucak ❤️

sibeell24 8.aya girdim Kızım olacak isim kolyesi bile yaptirdim ADA olacak kızımın adi

Makbus alay edecek bi isim değil bence bana çok sempatik geliyor bende isimlerin enerjilerine inanan bi insanım her ismin olumlu olumsuzlukları var kimin ne dediğimde hiç umrumda değil o eşimle bizim dünyamız olacak allah kısmet ederse sağlıcakla gelsinler 😇🌍🙏

yasemin03 ay evet zekidir benim kızımda cesurlugu büyuyunce gorcem ve tabi ki güzel 😊😊 sizin kızda yaramaz miydi

TugceBahadir yaa ne tatlı bir yorum 🥰 çok mesut oldum bende sizin gibi düşünüyorum bizim dünyamız diyorum. Yanına ek isim koyacağım gibi bakalım hayırlı olsun sizinde sağ salim gelsinler inşallah 🥰

snm_ bende maya diyorum ve beğeniyorum ama etrafımda bir kişiden olumlu dönüt almadım . Üzgünüm 😟