Cansu_ertem Arzu_54 uniqon.com da 160 lira şuan orda yaptırdım. Henüz gelmedi ama yorumlarından çok memnun olan olduğu için aldım
Deryadgm Bende burda bekleyeyim,rokokevi diye bi sayfa var çok güzel hastane çıkışları var ama pahalı 10 parşa bi set sordum 350 lira dediler🤭
Rabiakk Deryadgm evet ama çok güzel ben set olarak değşl de bi kaç parça yaptırıcam o şekilde de yaptırabilirsiniz 😊
mlkpkrr İntagramda minilolabutk diye bir yer var ben arkdaşım için oraya yaptrmştm. Tavsiye ederm nakışlı işleme gayet güxeldi. Ve internet siteleride var güvenilir
Snmezsibel Uniqon dan yaptırıyorum ben hem güvenli hemde çok kaliteli oluyor ürünleri biraz geç hazırlanıyor baskılardan dolayı ama sabırsızlıkla bekliyoruz nevresim pike hastane çıkışı yaptırıyorum bende harika oluyor 🥰
Zeynepslv [bilinmeyen] ben aymira tasarım diye instagram sayfası var ordan vericem ama modelleri çok güzel 3lü takım tulum eldiven bere 80 lira
Busesrmz [bilinmeyen] homamia dan aldım ben 12li hastane çıkışı 203 tl ye onun yanında pike takımı örgü koruma felanda aldım çokta güzel bi site instagram hesabıda var 🤗
Busesrmz [bilinmeyen] homamia dan aldım ben 12li hastane çıkışı 203 tl ye onun yanında pike takımı örgü koruma felanda aldım çokta güzel bi site instagram hesabıda var 🤗
Naimeismail01 [bilinmeyen] ben uniqondan yaptırdım canım ben indirimdeyken 130 a yaptırdım normalde 180 tl ama şimdi de 160 yapmışlar çok güzel ben çok memnun kaldım 2 hafta içinde geldi elime ulaştı
Naimeismail01 [bilinmeyen] ben uniqondan yaptırdım canım ben indirimdeyken 130 a yaptırdım normalde 180 tl ama şimdi de 160 yapmışlar çok güzel ben çok memnun kaldım 2 hafta içinde geldi elime ulaştı