N22 Merhaba kizlar 36+4 haftalik hamileyim daha bir yalanci sanci falan bir wey yok bende.Kiz cocuklari cabuk geliyor derler ancag bizimkisi qaliba hic istemiyo))kiz cocugu olanlar kacinci haftada dogum yaptiniz?ve birde normal dogummu sezaryenmi?
58_edaygmr_58 N22 canım bende 37+3 haftalığım ben de kız bekliyorum sancılarım oluyor arada rahat nefes alamıyorum artık bebek karnımda tuhaf hareket ediyor 😂 onun hareketleri acıtıyor biraz da İnşallah hemen gelir bebişler beklemedeyiz erken gelmez se 18 gün kaldı 🥰
PrensTaha N22 canım bende 36+4 günlüğüm hiçbir belirti yok ama çok fena bikini bölgemde ağrı var özellikle ayağa kalkarken çok zorlanıyorum sende de oluyor mu
Sun N22 biz salı günü 39 olcaz sancılarım da var ama açılmam hiç yok felmiyo malesef salı günü suni sancı verckler bakalım
Mervexx3535 38+4 olduk Yalancı sancilar cogaldi ama normal bi sancım olmadı 🥰 Çarşamba günü geliyor bebim kız. Çatı darlığindan sezaryan olucak 😊 Allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
N22 Mervexx3535 ayyy hadi inwAllah sag salim gelsin inwAllah Boyle guzel ayda dogulucaklar inwAllah 😍😍
N22 58_edaygmr_58 ha iwte bendede yeni bawladi nefes alamiyorum iyi ancak karnim qaliba biraz duwmuw.Anlamiyorum nasil oluyo boyle,normalda iyi nefes almamiz gerekiyor diye duwunuyordum:))
N22 PrensTaha bende Ben cabuk durunca agri giriyor,yavawca kalktigimda agrilarim olmuyorda,mesela biraz gezdiyimde bendede evet oluyor oyle agrilar ancak anlamiyorum sebebini aslinda.
_defnee N22 Kız bebeğimi 36+ 4 de doğurdum erkek geldi. Her kız bebek erken gelmez ki. Çevremde 40 da gelmeyip seseryanla alınanlar var. Bu arada normal Doğum ile başladık saatlerce. Sonra sezeryana döndü.
N22 _defnee canim sende Zor olmuw hem onu yawamiwsin hem bunu,Esas wimdi sen ve kiziniz iyisiniz cok wukur
Son12 36+6 dayım yarın 37 olucaz inşallah😊 ben de yalancı sancılar başladı bebeğimin kafası aşağıdaydı biraz 35 haftalikken doktoruma 37 yi görebilecekmiyiz demiştim böyle olup da 40 hafta tamamlayan oldu dedi doktorum
N22 Son12 yalanci salncilari nasil anliyorsun?ben hic anlamiyorum ilk cocugum diye belkide.Bizim kizin kafasi 23 haftasinda altik duwdude her gunde geziyorum doktor yardimi oluyo diyo ancak yok.Sanada diyormu doktor gez diye?
N22 Son12 inwAllah 40 haftaya kalmayiz canim yaa cok zor oluyo kilosu artiyo dogum zorlaniyor diye duwunuyorum ((
iremss N22 ben tam 1 haftada toparlandım, baş ağrısı yaşadığım için. Baş ağrısı yaşamazsanız daha kolay toparlanılır, benim gebeliğim boyunca baş ağrısı geçmişim vardı herkes yaşayacak diye bir şey yok tabi ki