A_C_04 [bilinmeyen] bu arada bn keseyi 4+5 gördüm kalp atışını da 6+5 ’te duydum ..👼keseyi gördüğümde beta 4935 ti😊
YavuzCagan [bilinmeyen] son adetim 21 mart gittigimde 6 haftalik demesi lazimken 4 haftalik dedi son adete gore hesaplamadi yani anlamadim ?
YavuzCagan [bilinmeyen] son adetim 21 mart gittigimde 6 haftalik demesi lazimken 4 haftalik dedi son adete gore hesaplamadi yani anlamadim ?
Mahbuss Tugce1803 kuzum merhaba😊 sen kaç haftada görmüştün keseyi ? Benim 4+6 görünüyor dün 494 değerim Ocak sonu görünüyor doğum benimde rabbim izin verirse inşallah ♥️
Mahbuss Tugce1803 almadım canım daha ama özele gidiyorum zaten salı günü gitmeyi düşünüyorum rabbim izin verirse bakalım
Melismetinkaya mirayandme kan testinde ilk kac cikmisti değer canim. Benim gecen carsamba gunu 530larda cikti m. Bu pazartesi doktora gidicez keseyi goruruz ins
mirayandme Melismetinkaya ben adetim 4 gün gecikince test yapmıştım 1600 cikmisti o gün kese vs görünmedi 4+3 du 5+2 de keseyi gördüm 7, de kalp atışı ve kendisini şuan 10 olduk
Beyzasiriinnn mirayandme 1000den sonra görünüyor kuzum benim 3 gün önce 2196ydı betam 6mmlik kesemiz göründü çok şükür 4+5te gördüm ❤️
Mahbuss Tugce1803 Rabbim izin verirse beraber büyütücez bebislerimizi çok güzel bişey ya ♥️ 2 gündür o kadar mutluyum ki
Mahbuss Tugce1803 ailelere de söyledik hep heyecandan 😀 siz söylediniz mi İstemiyordum aslında hemen söylemek ama dayanamadık 🤭
Seval22 Tugce1803 Bende 8 haftalığım canım perşembe günü kalp atışını duyduk çok güzeldi sende git duyarsın kesin çok güzel bir duygu 🤗