Percem Tubao evet katılıyorum zaten özel hastane mantığı diye bir şey kalmadı yoğunluktan rutin kontrol için her seferinde 3 hafta önceden randevu alıyorum çoğu zaman bulamıyorum bile erson bey diğer Dr lara göre daha da yoğun, bende çok memnunum bakalım umarım doğumda da memnun kalırım 😀 sizin de çok iyi geçer umarım süreciniz🙏
Percem [bilinmeyen] amin inşallah:) yolun sonuna az kaldı bakalım :) ama doğumla ilgili henüz bir şey konuşmadık, korona falan da olunca merak ettim ama kimseden ses çıkmadı henüz 🤷🏼♀️
Yaman Bnde orhan beye gidiyorum ek olarak bnm tüp bebek ozel muyenesi var asil doktorum o ama ek olarakta orhan ateşere gidiyorum
Yaman Bnde orhan beye gidiyorum ek olarak bnm tüp bebek ozel muyenesi var asil doktorum o ama ek olarakta orhan ateşere gidiyorum
Percem Kimsecikler yok mu yahu :( yakın zamanda doğum yapacak, yapan, bilgi alan? :( bu gidişle bir kaç haftaya ben doğurduktan sonra kendi sorumun cevabını güncelleyeceğim :)
Beeet Percem canim ben vega da dogum yapacagim sezeryan 3000 tl bi gece yatip cikacakmisiz doktorum disardan toygun bey Yan komsumuzda vatanda calisior orda cok sıkı onlemler alindigini ayri katlari vs oldugunu soyluor fiyatini bilemiorum ama vega kendi doktoru 2750 yapior ortalama bu fiyatlardadr
Yaman [bilinmeyen] amin cnm saglikla alalim kucagimiza bnm suan belli degil nerde yapcagim 2 doktora da gidiyorum ya vatan yada vega da olcak 28+3 gunluguz
Percem Beeet sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine canım. Çok teşekkür ederim bir nebze olsun içim rahatladı:)
ZorYollardanAsipGelenim [bilinmeyen] Vatan hastanesini arayıp randevu alma yerındekı kısıye sorun isterseniz. Anlatın durumunuzu koronadan dolayı gelıp ogrenemem suan dıyın söylerler bence. Benim Erson bey’e ulasmam gerekiyordu durumumu anlatıp ona gore yol almam gerekiyodu. Rıca ettim cep telefonu nu ıstedım hastası mısınız dedı hayr dedım ama durumumu anlatıp kabul ederse onun hastası olacam dedım hemen verdıler bence bunuda sorarsanız soylerler
Percem ZorYollardanAsipGelenim teşekkür ederim canım. Bende Erson beyin hastasıyım gebeliğimin başından beri. Geçenlerde kontrolüm vardı baya konuştuk aslında gerekli önlemleri aldıklarını ama ben normal doğum istiyorum. Hastanenin bu süreçteki tutumunu merak ediyorum aslında, yatış olmaması için sezaryana yönlendiriliyor mu gibi? Doğum ücreti hakkında da güncel bilgi alamazsam gidince kontrole öğrenicem artık :)
Percem ZorYollardanAsipGelenim teşekkür ederim canım. Bende Erson beyin hastasıyım gebeliğimin başından beri. Geçenlerde kontrolüm vardı baya konuştuk aslında gerekli önlemleri aldıklarını ama ben normal doğum istiyorum. Hastanenin bu süreçteki tutumunu merak ediyorum aslında, yatış olmaması için sezaryana yönlendiriliyor mu gibi? Doğum ücreti hakkında da güncel bilgi alamazsam gidince kontrole öğrenicem artık :)