SekerMerve Elizzz canım neden değişti tarih cuma sokağa çıkma yasağı mı olcak yoksa omgün kontrolümüz var bileyim de ona göre erkene alayım
Elizzz SekerMerve bilmiyorum ki canim hafta sonlari yasak oluyor ya sanirim onunla ilgili rahat rahat alisveri yapılsın diye yani katolog tarihi degisti
Cagla-93 RuzgarsMommy kağıtlarını falan hep attım yıkandı canm malum virüs belası emin değilim ama yüzerindeki etiketinde Campanha baby home yazıyo
Cagla-93 Merve-26 biz 50 liraya aldık galiba baya iyi ben bu kadar beklemiyodum inşallah oda öyledir canm daha önce ben bebek mağazlarından bakmıştım hiç hoşuma gitmemişti incecikti bu baya iyi allah denk getirsin inşallah❣️
Bahriye06 Baby17 genel de anne çalışıyorsa yada Allah korusun bebek erken doğar ve küvöz de kalırsa gerekli haricinde gereksiz emzirmek en güzeli 😊
Senemgltkn Merve-26 ben BİM’den almıştım babynast çok güzel gerçekten kaliteli yumuşacık pofuduk pofuduk. Bu gelende önceki ürünün kalitesindeyse kesinlikle alın
Merve-26 Senemgltkn yaa sevindim memnun kaldiysaniz büyük ihtimal bu gelende öyledir diye düşünüyorum o zaman kesinlikle alıcam teşekkür ediyorum😊
-Aysenur- mandalina mochi icin ben pek iyi seyler okumadim sut kanallarini tikiyormus ilk onu alicaktim vaz gectim