Selingrms Benimde bulantılarım 8 11 arası pik yaptı en çok bu dönemler zorlandım kızlar şuan 11+2yiz hafiften azalmaya başladı. Bende acaba bi sorun mu var diyorum panik anneleriz sanırım bide ilk olunca😅
Gedonas17 Bekliyoruz123 9+3ten merhaba aşırı bir baş ağrım var başkada bişeyim yok arada bi midem bulanıyor sadece 🤦♀️
sinber Bekliyoruz123 9+3üz biz de bende de bulantı vs yok göğüsler şuanki durumuna alıştı galiba öncesi kdr acımıyor ama hassasiyet hala var onun dışında yorgunluk ve iki iş yapınca maratona katılmış gibi oluyorum o kdr
DuhaninAnnesi sinber bende paso uyuma isteği bulantim olmasın diye dua ederek günleri geçiriyorum bazen prilam bile fayda etmiyor 😏
DuhaninAnnesi sinber ben daha gitmedim ya en son 8de gitmiştim toskoplazma rubella yapıldı onların sonucu çıkınca giderim demistim cıktı ama gitmedim
Tomrisme Benim de iştahım yok pek başka da bir sıkıntım yok inşallah iyidir kuzularımız hafta olarak 9+4’üm 🌸☺️
minikbademm Bekliyoruz123 çok halsizim,bulantılarım nispeten azaldı ama yinede prilam içmeden duramıyorum.iştahım eskisine göre biraz daha yerine geldi.çok şişkinliğim var.ne yesen hemen şişiyorum dilediğimi dilediğim kadar yiyemiyorum.elhamdülillah yinede
sinber [bilinmeyen] bence gitmelisin hem sonuç için gem de 9 haftada multivitamin ve kan ilacı başlaman gerekebilir bana verdi başladım canım
Kalayciseymaa DuhaninAnnesi aynen bende de canım hiç bulantım yok derken 4 5 gündür bulantı dan duramaz oldum ilk gebeliğim de hiç böyle olmamıştım
Nilis Bekliyoruz123 bisey olmaz olmaz tedirgin etme kendini bunyeden bunyeye degisiyor benim de 2 aydan sonra basladı bulantılarım bunda uzulecek ne varki 😊