Esra-mete16 Sancı gelmesi için özel bir şey uygulayan var mı. Benim bu sancım neden gelmez oldu.37+2 olduk açılma var nişan geldi. Başka da bir şey yok 🤯
yagmur_vera Esra-mete16 40+0 Ne sancı diyeceğim kadar bir ağrı var ne de diğer belirtiler 😇🤷♀️Cumaya kadar bekleyelim gelmezse suni sancı ile Cumartesi doğumu başlatırız dedi doktorumuz
Sun Esra-mete16 sende nişan gelmiş açılma var bnde o da yok herşeyi yaptım bi takla atmadığım kaldı salı günü suni sancı alcaz bakalım gelicek mi minnağım yoksa sezaryen e alınacağım
saree Esra-mete16 Hiç bişey uygulamadım 38. haftada aynı gün hem nişanım geldi hem sancım ve dogum yaptım
Darkgod Esra-mete16 vallaha bende oda yok her gittiğimde bakıyorum tık yok 🙄 bakalım salı kontrol bizi ne bekliyor açıklık ilerledi mi bir cm 37 den beri
Esra-mete16 yagmur_vera o zamana kadar bebeğim çok kilo alır da normal doğuramam diye korkuyorum açıkçası.
Esra-mete16 Sun bende her şeyi denedim bi yer silmem kaldı onu da bugün yapıcam artık olmazsa yapacak bir şey yok.
F_NUR_K-S saree Ya onu araştırıyorum öncesinde hiç sancı çekmeden 1-2 gün içinde doğum oluyor mu 37+4 üm bi kaç saat önce sancıyla uyandım ama sadece karnımdaydı doğum sancısı belden diyorlar, zaten geçti şimdi de psikolojik olarak karnım düşmüş gibi geliyor
ElmiraH Selam kızlar 40 haftadayız akşamdan beri biraz sancım var onun dışında bir şey yok acaba benim gibi olan var mıdır
Dygggkcr Esra-mete16 benim de sancım gelmedi canım 38+2 de çatı muayenesi sonrası nişan geldi ertesi sabah da suyum gelince doktora gittim hastaneye yatış yaptı 4 cm acıklıkla hiç sancım yoktu suni verdi 1 bucukta girdim hastaneye 3 te kızım doğdu 😀 kalmadan çıktık eve geldik ben dahil herkes şok :))
Esra-mete16 Dygggkcr Maşallah canımm sağlıkla huzurla büyüt yavrusunu. 🧿Yalnız baya hızlandırılmış doğum olmuş.😂 Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah 🙏🤗
Eylem__Bilal Esra-mete16 ben son adet tarihine göre 40+3 teyim ama doktorum geç döllenme demişti onun hesabına göre de 39+0 ne gelen var ama nede giden squat egzersiz falan yapıyorum ama tık yok kaldı galiba içerde çıkmayacak 😂
ebclm Bende 39+4 deyim kızlar benimde herangi bir sorunum yok ne sancı ne su ne nişan kızım gelmeyi düşünmüyor sanırım😅
Melek2020Balam Bende öyleyim 38+ 1 haftalığım ne nişan ne sancı ne su hiç biri yok. Bu gün kocamın doğum günü belke sürpriz yapar atasına dedik onuda yapmaya niyyeti yok