elif1919 33.haftamdayım dişim ağrısından diğer ağrılarımı artık hissedemez oldum gecelerim zaten eziyet 1 hafta önce gittim kanal tedavisi yaptırdım o düzeldi derken şimdi başka bir diş çıktı yarın tekrar dişçiye :( kadın doğumdan çok diişçiye uğrar oldum:(
UZUME elif1919 benim de dis etlerim cok fena oldu ama dogumdan once gidemem sanirim dişçiye ne olur ne olmaz diye korkuyorum
elif1919 UZUME Ben gidiyorum dişçiye kanal tedavisi yaptırdım 2 gün önce tekrar gittim kontrole, korkulacak birşey yok emin olun dişçiler daha da temiz
MerveLiva UZUME 36oldum ve aşırı çatı ağrım var yataktan veya koltuktan kalkarken çok zorlanıyorum bacak arası kemiklerim dövülmüş gibi
Pankek Benim de sürekli sola yatmaktan mıdır nedir afedersiniz kalça kemiklerim ağrıyor ya. 20li haftaların başında da olmuştu. Rahim genişliyor falan diye. Yaşayan var mı ? Bir de hareketlerde azalma oldu. Bugün çok koşturdum dışarda ondan mı acaba ?
semdem1 Pankek doktoruma sordum sol kalçam ağrıyor diye çocuk o tarafa baskı yapıyor o yüzden ağrın oluyor dedi, bilgin olsun 33+3 üm bende
Zuzum577 3 haftaya kadardir cati rahim agrisi var nasil gecicek bilmiyorum bazrn acilma falanmi var diye boyle agri oluyor diye dusunuyorum
Pankek semdem1 Aynen ya. Şimdi sıcak suya oturacağım. Daha önceki plates topuna oturarak rahatlamıştı
Pankek semdem1 Ay evet. Sıcak su dediğim aslında ılık su yani normal yıkanma suyu. Allah korusun açılma falan olur diye korkarım. Ama işe yaramadı maalesef, pilates topuna devam 😊