Hayalanne Pnpn92 bende bu kadar beklerim diye korkuyorum ya 😊 39a girdim bende bugun geriden gelme olayı var mı bebekte
Fabus Pnpn92 bana da doktor ikingün bekleyelim dedi geldi sancılarım belki sizinkide gelir :) ben son gün çok yürümüştüm bir de eşim arabayla baya dolaştırdı beni sallanıyim diye 😅😅
Fabus Hayalanne yok hayır. En güzeli zamanında doğması bence acele etmeyin bir hafta geç doğsun sağlıklı olsun hemen geçiyor vakit zaten :)
Hatcemnur23 MasaAllah ne güzel bi Doğum hikayesi olmuş, darısı bizim başımıza 🤍🙏🏻 Böyle rahatlatıcı şeyler okuyunca bende mutlu oluyorum çünkü bazen cok ürkütücü şeyler yazılabiliyor, hele ilk doğumun olacaksa tıpkı benim gibi daha da tereddüt ediyorum🤦🏻♀️
Fabus Hatcemnur23 Benim de ilk doğumum . Gerçekten burdaki bazı hikayeler insanı çok korkutuyor. İllaki zor kolay değil acılı ama abartılıcak birşey değil bir kaç saat sürüyo sonrasında geçiyor:)
Fabus Scarlet bendeki durumda aynıydı. Nişan geldi mi acaba diye sürekli kontrol ediyordum:) hafif adet sancısı gibi ağrılar giriyodu bir dk bile sürmeyip geçiyordu.belkide o ağrılar sayesinde açılmam çabuk oldu.