Hep derdim ben de yazabilicek miyim acaba hikayemi diye. Çok şükür 8 mayısta bebeğimi kucağıma aldım. Gelelim hikayemee ☺️
Kızlar bu bebek gelmicek galiba diye canım sıkılıyordu hiç sancım yoktu çünkü doktor iki gün daha bekleyelim yoksa suni sancıyla başlatıcaz dedi. Son günlerde adet sancısı gibi arada vuruyordu ama hemen geçiyordu yalancı sancı herhalde diyordum. Sabah kalktım her şey çok normal öğlene doğru yine adet sancısı gibi bi ağrı geldi geçti dedim herhalde sancı böyle bişey değildir. Neyse aradan 20 dk geçti kızlar birden bi yoğunlaştı on dkda bir beş dkda bir böyle bir hız olamaz eşime dedim ben doğuruyorum galiba acil hastaneye gidelim. Hastaneye geldik 7 cm açılmam varmış ben şok. Yani 7 cme kadar bildiğiniz adet sancısı gibi hiç korkmayın. En kötü sancı bebek doğmadan 5 dk önce ki sancılar. Yoksa tam açılma olana kadar inanın hiç büyültülcek bişey yok. Neyse beni apartopar doğumhaneye aldılar ebe alttan muayene yapınca hemen suyum geldi. Su geldikten sonra dahada sıklaştı sancılar. 3 saat sürmüş hastaneye gelip doğurduğum ana kadar ama inanın bana 1 saat gibi geldi. O kadar hızlı gelişti ki herşey. En son çatala aldı doktor güçlü şekilde ıkın dedi. Zaten o an doktor desede demesede ıkınmak istiyorsunuz o an sadece şu çıksın içimden rahatlıyim diyorsunuz 😂 ben çok fazla ıkındım sayamadım😅 en sonunda bebek kaydı geldi. Bütün sancılar bi anda bitti. Ama aşırı yoruldum o ıkınmalar insanı yoruyor. Dedim beni uyutun. Sonrasını hatırlamıyorum ☺️ Uyandım ki dikişlerim atılmış bebiş giydirilmiş bütün sancılar geçmiş.
En çok kesildiğinde hissediliyor mu diye merak ediyordum. İnanın o sancı anında hiçbirşey hissetmiyorsunuz hiç korkmayın vücudunuza güvenin. Herşey o bi kaç saatin içinde olup geçiyor ve yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Kormayın benim canım çok kıymetlidir ben yaptıysam herkes yapar ☺️ Detaylı anlatmaya çalıştım sormak istediğiniz soru olursa cevaplamaya çalışırım 💙💙