ayseeemiray 30 haftamdayım bende göremedim hic her gittiğimide heycanlı gidiyorum malaseff elleriyle yüzünü kapatıyor bende neler neler yiyorum ama banamısın demiyor 😄artık doğurunca görecez
Kocaeli41 Selin648 cinsiyetini göstermeyenler var kuzum olsun yüzü okadar önemli degil benimkide göstermedi 39 olcaz 2 gün sonra dogunca görürüm artık en azından cinsiyetini bilip hazırlıgımı yapabildim öyle düşün 😂🌸🌸🌸
Selin648 Kocaeli41 hayırlısıyla güzel doğum yaparsın inşallah canım ❤️❤️ Ben daha 12 haftaydım direk gösterdi pipiyi ama 😂 yüzünü göstermediii hiç
Kocaeli41 Selin648 Amin canım sende saglıkla al kucagına inşallah benim kız ondada biraz ısrarcıydı göstermemekte ama 18 gibi gösterdi cok şükür 😂❤️
Gunes55 Selin648 35 e girecegim bizimki de hic gostermedi. Dr bu saatten sonra pozisyon itibari ile goremezsiniz artik zaten dedi. Bazi bebeler boyle uzulme 😊
Ygmroglcn Selin648 ah tatlım 28 hastada baş aşağı durmaya başladı 28 den beri yüzünü göstermiyor nazlı kızım 35+5 olduk doktor anca doğumda diyor artık😂