ozlemfatih Benim ilk gebeliğim ve 20. haftaya girdim ama henüz bebegimin harektlerini hissetmiyorum benim gibi olan var mı normal mi acaba kilodan kaynaklı olabilir mi biraz göbekliyim de fikirlerinizi paylaşır mısınız
Beklenenmucizem ozlemfatih bizde 23. Haftadayız cnm. 18. Haftadan pit pit hafif hissettim son 1 haftadır karnımın içinde hareketler oluyor bebek mi gaz mi hala bende karar veremedim 😁
-ikincikez-55 ozlemfatih ben ilk gebelikte 6 ayda hissettim. Bu iki gebelikte 16 haftada hissettim simdi 22+3 olduk daha’da net hissediyorum 😊 Ilk gebelikte geç hissedilmesi gayet normal 😊
YSinem ozlemfatih merhaba canım benimde biraz kilomm var 20 de geceleri biraz hissetmeye başlamıştım 21+4 olduk 3 gündür gece gündüz maşallah i var bi anda başladı boyle 😍
ozlemfatih Beklenenmucizem pıt pıt ara ara bende hissettim ama şimdi bişey yok gibi yada ben mi anlayamıyorum bilemedim canım ya 😊
Elfnz 19+2 olduk. Bende hala hareketlerini hissetmiyorum. Biraz kilolu hamile kaldim. Sanirim kg kaynakli 😏
ozlemfatih Elfnz bende ondan mi diye düşünüyorum ama çünkü bende kilolu hamile kaldım çok aşırı değil ama bana gore kiloluyum 😊
Beklenenmucizem ozlemfatih vla cnm bende pit pit oluyodu Ama sin bi haftadır karnımın içinde hareketler oluyor
Ebrulig Bizimki birgün hareket etse 3 gün yok😅 Hareketleride çok az hissediliyor bazen gaz sancısı ile karıştırabilirim
busracelik3011 Olabilir sizin vücudunuza bağlı ben 22 haftalık hamileyim yeni yeni net hissediyorum ama düzensiz hep ☺😍
ozlemfatih YSinem merhaba canım bende 20+3 deyim ama henüz yok benim inşallah bende bi anda hissetmeye başlarım 😊