Hayalanne Senatorun gözün aydın ya allah analı babalı buyutsun 😍 biz 39a giricez hala tık yok sen 36 da kucagına aldın ne guzel sağlıklı güze ömrü olsun 🙏🏻
Senatorun OzgeSelcuk caniiim nisanim suyumdan bi iki saat sonra geldi, herkeste farkli gelisebiliyormus ama once nisaninda gelebilir, hayirlisii ile sende cok guzel bi dogum yaparsin ins ❤️❤️
Senatorun D3ryaoz vallahi lokal olarak uyusturdum dedi ama zaten inan uyusturmasa bile hissetmezsin diye dusunuyorum 🙈
Senatorun SeHer1909 evet ilk dogumumdu 🥰 cok hareketli bi hamilelik gecirdim onun etkisi olmus olabilir inan suyum gelmeden bi saat once sahurda buzdolabi temizliyodum egilip kalkip hic hamile moduna girmedim
SeHer1909 Senatorun bende 27 haftadayım ağırlaşmadım hala her işimi kendim hallediyorum. Spor da yapıyorum bakalım inşallah benim de rahat olur doğumum 🙏
SeHer1909 Senatorun bende 27 haftadayım ağırlaşmadım hala her işimi kendim hallediyorum. Spor da yapıyorum bakalım inşallah benim de rahat olur doğumum 🙏
Senatorun Denizkaplan tesekkurler 🌸🌸 hayir aksine 34 ten sonra her hafta kontrole bile gidiyodum erken dogum riskim hic olmamisti, sadece ben cok hareketliydim yani oturmama kalkmama bile cok dikkat etmezdim o biraz hizlandirmistir diye dusunuyorum
Senatorun Ponciginannesi_ cok tesekkur ederim amin insallah butun cocuklarimizin basindan annesini babasini ayirmasin ❤️
Aselyagmur Senatorun hayırlısıyla sağlıkla büyüt bebeyini canim..suyun nasıl geldi ya erken doğum riskin falan var miydi..
Elifeminask Senatorun canm benm rabbim saglikli buyutsn anali babali buyutsn insAllah. Hangi sehirdesin acaba doktorundan memnun kaldn mi
B_nugrgin Senatorun rabbim sağlıklı sıhhatlı huzurlu ömür versin bebişe benim merakta kaldığım tek şey normal doğumdan sonra eski haline dönüyor mu ? İlk doğumda
musti28 Senatorun ayyy Gözünüz aydın gülümseyerek okudum 😊 Allahım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah civcivinizi ♥️
Yenihamile11 yenigebe_1 35+5 de doğum yaptım Allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamadım cok da sağlıklı oğlum oldu 😊
Aselyagmur Senatorun masalh çok güzel olmis dogumun rabbim analı babalı büyütsün insalh senin doğum bizim başımıza