Mommmmmmm Cigdemveminik Ben o haftada kasık ağrısı çekiyordum halda devam ediyor. Tek taraflıysa ve çabuk geçiyorsa bir problem olmuyormuş.
sule-0606 Cigdemveminik 26 dayım benmde ara ara solda cekılme oluyo doktor magnezyumu duzenlı ıc dedı kasılmalardan olurmus
KubraSS- Cigdemveminik bende ara ara adet agrisi gibi oluyor rahim agrisi falan özellikle çok ayakta durunca
Cigdemveminik Mommmmmmm solda oluyo genelde kızım oraya baskı yapıyo sanırm kısa süreli oluyo şülğr devam etmiyor birde yataktn kalkarken oluyo
Cigdemveminik Deletedmom021 sizinki büyüme ağrısı olabilr o haftalardn sonra bebeğn gelişimi hızlı olduğundan ağrı normal🥰
Mommmmmmm Cigdemveminik Benimde öyle aniden giriyor . Doktora sorduğumda öyle demişti sizde gittiğinizde muhakkak sorun 😊
Deletedmom021 Cigdemveminik normal mi ya çok teşekkür ediyorum adet sancısı çekiyorum bide ilk olunca insan bilgisiz oluyor bilirsiniz☺️😘❤️
Cigdemveminik Mommmmmmm randevum önümüzdeki hafta cuma en azndan ozamna kadar stres yapmayaym teşekkrler🤗
Cigdemveminik Deletedmom021 merak etmeyn herkes korkuyor bu tarz ağrılardan çok normal🤗 bebeğnz büyüdüğü için rahm genişledği için oluyor artk göbeğinzde çıkmaya başlıyo çnkü🥰
Gzmnr O haftalarda benimde olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bi idrar tahlili yaptırabilirsiniz belki
Cigdemveminik Gzmnr yaptrdm çok düşük çıktı geçn hafta doktorum ilaca gerek yok bol bol su içersen geçer dedi içiyorm ama ondanda olabilr haklısın
Cigdemveminik sule-0606 bnde bacak ağrısım için magnezyum içiyorm ama unutuyorm hep 3 günde bir anca içiyorm bundan snra düzenli içeyim ozamn saolun
Deletedmom021 Cigdemveminik yaa kusura bakma telefon kasıyor bazen ne okudugumu unutuyorum😂hamilemisin demişim ya sana 😁