MerveSimsek_ nazeninhanim benim de cok basim agriyordu. En iyi çözüm wick kremi bana cok yaradı. Alnima burnuma sürüyordum 2 dakikaya geciriyordu bas agrisini. Veya wicklesicak su buhari yapiyordum kokusu cok fayda ediyor. Ezcaneden eşin gidip alsin
Turtaliblog nazeninhanim Canım çok geçmiş olsun. Ben gebelik öncesinde çok baş ağrısı çeken birisiydim o geçmek bilmeyen ağrıların tadını iyi bilirim 😢 Çiğ patatesi özellikle buz dolabından çıkan yuvarlak halka şeklinde doğra ne çok kalın ne çok ince olacak şekilde alnına diz patatesleri üzerine de tülbenti sıkıca sar. Bana iyi gelir rahatlatırdı. Özellikle soğuk kompresin iyi geldiğini gözlemledim. Ya da buzluktan soğuk birşeyleri alnına tut. Belki sende de işe yarar. Ben faydasını görmüştüm. Acil şifalar dilerim.. 🤲🏼
Aysdils En güzeli nane yağıyla masaj.. şakaklara alına ve el bileklerine sürüp masajlayınca çok iyi geliyor. Eşiniz yapabilir masajı da, sonra yine gecmezse parol alırsınız
Gzdnr2113__ nazeninhanim istirhat etme imkanın varsa mutlaka dinlen migren deki gibi ışık almasın gözün nane yagı şaşaklara sürüp ovuyosun ben öle geçirdim sükür ölecegim sandım bi an
Zlhb nazeninhanim elbette olabilir gebelikte herşey mümkün valla tansiyon aleti edinin sürekli ölçün belkide ondan kaynaklı boşuna ağrı kesicide içmezsin
nazeninhanim Wonderanne tansiyon kafama çok takıldı alet edinip kendim alicam, çünkü herhangi bir yere gitmekten çekiniyorum virüsten ötürü ama ebeyle de tanışmadım henüz sağlık ocağına bi kaç defa gitmeme rağmen
Sinemin nazeninhanim gebelikte sadece parol içebiliyoruz günde 2 yi geçmemek şartıyla ama nane yağı alıp başınıza masaj yapabilirsiniz bi araştırın isterseniz nane yağı rahatlatıyo