13 haftalık hamileyim, bugüne kadar doktora gidip görmesem hamile olduğumu regl olmamam dışında asla anlamazdım. Hiç midem bulanmadı başım dönmedi yada farklı şeyler yaşamadım. Ama şu iki gündür, dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum. Hayatımda ilk kez bu kadar uzun ve şiddetli üstelik. Evde ağrı kesici ilacım bile yok,gerçi olsa hangisini içmeliyim yada içmeli miyim onu dahi bilmiyorum. Hafta sonu da karantina var bu böyle devam ederse ne yaparım onu da bilmiyorum. Gebelik mi yapıyor bunu bana, sabretmeli miyim yada kendimi bir acilin kapısına mi atayım
BaşAğrısına çözüm sunabilecek Lokman Hekime anneleri yardım 🧚🏻♀️
nazeninhanim parol icmenizi tavsiye ederim bende aynen sizin durumdayım günde 3kere parol kullanıyorum zaten biz hamileler parol ve minoset dışında ağrı kesici kullanamiyoruz diye biliyorum. Tansiyon sorununuz yoksa baş ağrısı için acilde parol verip gönderecektir.
nazeninhanim nöbetçi eczanelerden gebe olduğunuzu söyleyip parol isteyin veriyolar sana durumunuza göre
nazeninhanim parol içebilirsin canim aynısını bende yaşadım 3 gün parol ictim sonunda geçti doktoruma sordum parolun bebekle bir alakası yok içebilirsin demişti
O haftalarda baş ağrısı oluyor malesef ve ilaç icilmedigi için ben başımı bir tülbentle sıkıca sarardım eskilerin yaptığı gibi😃 ve geçiyor gerçekten çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Annekuzusu23 evde ilaç yok önce şu baş örtüsüyle sıkma olayını mi denesem diyorum 😂
Unique87 prof. Dr . Kocakarı styling diyorsun 😂😂 deniyorum şimdi
Bende sizin hibi aynı durumları yasıyorum sadece bas agrısı Allahtan uyuyunca geçiyor
Benimde birkaç gündür başım çok şiddetli ağrıyo dayanılmaz bi hale geliyor artık napacagimi bilmiyorum dediğiniz gibi ilaç içsem hangisinden içilir içilmez onu bile bilmiyorum doktora gittiğimde sorucam bakalım🤷
nazeninhanim o haftalarda çok oluyor ağrı maalesef ilerlemeden parol alın ilerleyince hiç geçmiyor😣
Elayaz aynen öyle uyumadan geçmiyor…
Zlhb en yakın zamanda edinicem bi kutu parol
Mutlu_anne00 sadece parol 😩 yoksa geçmiyor bitmiyor baş ağrısı
nazeninhanim birde tansiyon baktırım düşük tansiyonda etkiliyoe vallahi Allah yardım etsin bilirim çok zor acillere az koşmadım😣
Merhaba bende 13 haftalık hamileyim, aynı sıkıntı bende de var malesef. Doktorum bu haftalarda ağrıyabileceğini söyledi 16.haftaya kadar ara ara ağrıyacağını söyledi, çok zorda kalmadıkça ilaç atmamamı ama zorda kalırsam parol kullanmamı tavsiye etti. Ben genelde ılık duş ve hareketle bir de masaj yaparak sakinleştirmeye çalışıyorum ağrımı🌸
nazeninhanim parol içebilirsiniz ağrı kesici olarak. Migren hastası olarak sizi çok iyi anlıyorum. Şiddetli baş ağrısından kafamı duvarlara vurasım geliyor bazen.Ben enseme soğuk kompres yapıyorum bol su içiyorum iyi geliyor..
Allah hepimize yardim etsin .. kucak dolusu sevgi ve şifa diliyorum..
Zlhb sadece baş ağrısı düşük tansiyon belirtisi olabilir mi
nazeninhanim parol ic demisti doktorum bana bide dun ayraninnicine soda koyup icin yazıyordu isterseniz bir deneyin zarari yok sonuçta
Sevendays denerim tabi teşekkür ediyorum 🧚🏻♀️