Hamileanne korunmadık bu ay adetime 10 gün var ve iki gündür ara ara kanamam oluyor ve adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor lütfen yardımcı olun doktora gidemiyorum eşim asker çıkma yasağımz var
Deletedmom388 Hamileanne Yerleşme kanamasıda olabilir canım takip sıklığını gününü ve rengini açık pembe olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Cicilibicili Hamileanne daha adetine 10 gün varken düşük olmaz ki. Adetin erken geliyo olabilir mi? Bazen stres mevsimsel vs şeylerden bu tarz şeyler olabiliyo ya
zeyzey95 Hamileanne düşük değildir ben kimyasal gebelik de yaşadım adet tarihimden bir hafta sonra kanama başladı daha on gün varken düşük olmaz yani canım
Beeet Hamileanne dusuk olabilmesi icin once bi yerlesmesi lazim buda 5 haftalikken olur. Panik olmayin henuz hamile olup olmadiginizi bile bilmiorsunuz
Hamileanne lütfen Allah aşkına yardm edin kanım kahve deil bildiğiniz kırmızı ama adet gibi deil yoğun gelmiyor ara ara yani bugün sadece bir iki kere geldi peçeteye
cokkasmabeabi Hamileanne benim de adet bitiminden iki hafta sonra bir gün böyle bir kanama yaşadım ertesi gün hicbisey yoktu sonra hamile olduğumu ogrendim
Deletedmom388 Hamileanne Canım sokağa çıkma yasağın varsa internetten erken gebelik ve normal gebelik sipariş edebilrisin hem fazladanda bulunur evde
Ssggch Hamileanne acil gidip progestan iğne vurdur derim ben. Bende düşük yaptığımda sabah 7 saatlerinde kan geldi akşama doğru yoğun bi şekilde kanamam oldu ve düşük yaptım.
sdnrkya Hamileanne canım düşük değilde kimyasal olabilir adetine 10 gün varmış ama yinede gebelik zor gibi bı test yapamaz misin
Deletedmom388 Hamileanne Bildiğim kadarıyla olabilir canım adet zamanı hamile olanlar varken buda olabilir yerleşme kanaması en az 3 saat en uzun 3 gün sürüyormuş eçık pembe bir akıntı internetten araştırın korkacak bir şey yoktur inş.
Cicilibicili Hamileanne bazen bazı kadınlarda yumurtlama döneminde de lekelenme olurmuş hani çatladığında falan. Sen yine de değerlendir bu günleri canım.