Gulsahim ozlemoz13 😅 hadi hayırlısı doğum hikayeni bugün yarın yazarsın sağ sağlim Allahın izniyle 😇🤗
ozlemoz13 Naz_29 doktoruna haber verme şansın varsa haber ver seni yönlendirsin canım ama muhtemelen bebeğin hareketlerini takip et sancın olursa, suyun gelirse hastaneye gel dicektir. Yakın zamanda kontrolün var mı?
Wonderanne ozlemoz13 karnın aşağıdaysa doğum yakındır bebek kanala inmiştir büyük ihtimalle insaAllah sağ salim kucağına alırsın bebişi 🤗🌸
ozlemoz13 Naz_29 bebişi takip et canım, hareketlerinde bir sıkıntı olmazsa seninde sancın olmazsa sorun olmaz ☺️ hayırlı, sağlıklı bir doğum olur inşallah 🙏
Glstan27 ozlemoz13 az once bende post actim aynisi bendede geldi benimki elime geldi resmen pit dedi dustu elime bence herzmaan kanli olmasi sart degil buyuk ihtimal benimkide nisanimdi baya yogun sumuksu ve hafif sariydi
ipekveannesi [bilinmeyen] hayır silikon olanlar ayrıca sütte birikiyor gümüş kullanmadım ama çevremde kullananlar pek memnun kalmadılar. 0-3 ay çok kullandım. Çünkü bebekler ilk zamanlar çok kusuyor yada altına yaptıklarında taşırıyorlar sık sık değiştirmek zorunda kalıyor insan. Lohusayken gidip tekrar alışveriş yapmak zorunda kalmıştım düşünün. Tulum fazla tercih etmeyin edeceksenizde patiksiz olanları tercih edin. Bebekler inanılmaz hızlı büyüyorlar patikli olanlar onları rahatsız ediyor. Bu arada göğüs ucu yoksa mutlaka doğumdan önce çıkartmaya çalışın. Bir şırıngadan yardım alabilirsiniz yada eczanelerde çıkarmak için pompalar oluyor. Yoksa bebek emzirirken çok zorlanıyor insan. Ikınma ile ilgili videolar izleyin. Benim doğumda en zorlayan oydu. Kursa gittiğim halde keşke netten biraz daha araştırsaydım demiştim.
ozlemoz13 [bilinmeyen] kaç haftalıksın canım? Evet zaten normal akıntıya hiç benzemiyor ki, bende nasıl ayırt edicem diye çok düşünüyordum ama gördüğümde normal akıntıya hiç benzemediğini anladım. Aşırı sümüksü bir yapısı oluyor ve katı oluyor baya.