Cagla-93 ozlemoz13 amin inşallah canım sanada iyi doğumlar hepimiz için kolay doğumlar olsun inşallah ❣️
Merveceeee ozlemoz13 sancım yoktu dün suyum bitmiş bu saatlerde sezeryan ile 34+6 da oğlum dünyaya geldi şuan kuvezde henüz göremedim dualarınizda bana ve evladima yer verirseniz çok sevinirim 😍💗
ozlemoz13 Merveceeee ayyyy canım, gözün aydın sağ salim sağlıkla bir an önce kavuşursunuz inşallah bir anda nasıl olmuş öyle 😳 normalde yarındı kontrolün sanırım, iyiki gitmişsin doktora, dualarım seninle ve bebişinle 🙏🥰
ipekveannesi Faray ben nişanın geldiği gün doğum yaptım yani pekte belli olmuyor aslında bu arada beni hatırladınız mı bilmiyorum ama ben sizi hatırlıyorum daha önce postlarda konuşurduk doğum yaptığımdan beri pek giremedim sanırım doğum yapmamışsınız hala sağlıcakla alın kucağınıza inşallahh ☺
Faray ipekveannesi hatırladım tabiki nasıl gidiyor annelik bir tavsiyeniz bir öneriniz var mı, şimdi ne kadar oldu doğum yapalı 🌸🌸
aysenguler İki saat önce benimde oldu ayaktaydım hani adetliyken kan pıhtısı gelir hissedersiniz ya öyle hissettim hemen tuvalete gittim sarı uzayan yapışak yapıda bişey gelmiş bayada çoktu anlayamadım nişan mıdır acaba ama henüz 26 haftalığım 😳
ozlemoz13 aysenguler canım inşallah nişan değildir, enfeksiyon da olabilir doktoruna mutlaka danış bir daha olursa gerekirse fotoğraf çek eğer ki emin değilsen tarif edemezsen gösterirsin doktoruna
Merveceeee ozlemoz13 Allah razı olsun kuzum bende anlamadım akıntım çöktü dün birden suyum geldiğini hissettim kaldığım ilçedeki hastaneye sevk edilip ile geldim öyle bakalım
ipekveannesi Faray yarın 4 aylık oluyor prenses zaman çok hızlı akıyor 😍 annelik bir kadına verilebilecek en güzel mertebe 👸 harika gidiyor biraz yorucu olsada gülümsemesini görünce dünyayı unutuyor insan 🐣 ben göğüs ucu yarası çok çektiğim için direk bu konuda tavsiyede bulunabilirim tam 45 gün bu acıyla uğraştım inanın o acıyı çekmektense 3 kere daha normal doğum yapmayı tercih ederdim 😐 thiocilline denen merhem geçirdi mucize gibi ve göğüs kalkanı mutlaka doğumdan önce alın. Sancı ve açılma için dua var isterseniz onları da yazabilirim yada isterseniz doğum hikayemde açıklayıcı bir şekilde yazdım mutlaka bakın
Faray ipekveannesi kıyafetleri nasıl giydirdiniz hangi beden daha çok lazım oldu, göğüs ucuna çözüm bulayım hemen, göğüs kalkanı dediğiniz gümüş kapak mı
ozlemoz13 Wonderanne bekliyorum canım, sancılarım var bugün akşamüstü de kontrolüm var doktoruma gidicem bakalım ne dicek 🤷♀️
ozlemoz13 Gulsahim hala bekliyorum ☺️ sancılarım biraz arttı ama, bugün doktor kontrolüm var bakalım o ne dicek 🤭
Gulsahim ozlemoz13 😅 hadi hayırlısı doğum hikayeni bugün yarın yazarsın sağ sağlim Allahın izniyle 😇🤗
ozlemoz13 Wonderanne maalesef düzensiz canım. Ama özel bölgemde biraz farklılık hissediyorum. Garip bir şişlik, yumuşaklık var gibi. Karnım baya aşağıda. Bunların bir anlamı var mı bilmiyorum tabiki. Bugün doktorum muayene edicek, açıklık var mı yok mu hepsini öğrenicem bakalım
Wonderanne ozlemoz13 karnın aşağıdaysa doğum yakındır bebek kanala inmiştir büyük ihtimalle insaAllah sağ salim kucağına alırsın bebişi 🤗🌸
ozlemoz13 Naz_29 doktoruna haber verme şansın varsa haber ver seni yönlendirsin canım ama muhtemelen bebeğin hareketlerini takip et sancın olursa, suyun gelirse hastaneye gel dicektir. Yakın zamanda kontrolün var mı?