F_nur34 Merhaba bugun 37+3 de sabah kontrole gittim. Doktorum geçen hafta ağrım ve kasılmam olduğu İçin magvital magnezyum vermişti. Bugun artık magnezyumu keselim bebeğin istediği zaman gelebilir Doğum için uygun haftalara girdin dedi. Her hafta kontrolüm var. Zaten magnezyumu içmeyince kasılmam ve ağrım var ama ben Bayrama kadar doğurmak toparlanmak istiyorum hemde artık cok sabırsızlanıyorum o büyük gün yaşansın ve anı olarak kalsın her şey geçsin istiyorum. Sizin bana bunları yap diyebileceğiniz seyler nelerdir ?? 🤗
bbeyzabozaslan F_nur34 bende 37+5 hemen doğsun istiyorum ya herkes son haftalarda böyle istiyor bence eşim sabır diyor. Duramıyorum yürüyüş squat hurma yiyorum nolacak bakalım
Aybukebakla F_nur34 bende aynı şekilde doğurmak istiyorum paikolojik olarak da iyi hisssetmiyorum kendimi o yüzden sezeryana karar verdim pazartesi doğurcam inşallah
Tugbacolak F_nur34 37 den beri bende aynı seyı ıstıyorum ama maleaef canım 39+5 olduk hala beklıyoruz
Kader122 Tugbacolak masallah ınsallah hayırlısıyla Kucagınıza alırsınız bızde 39+5teyız ama hıc tik yok bı kac gun bel agrısı oldu sıddetlı oda dusa girip cıkınca gectı gitmedik
2kizanasi 37+4 bende sabırsızlanıyorum artık ama ne gelen var ne giden, dün sancım oldu dinlendikten sonra geçti geçmesine acayip üzüldüm 🙄
Topraksmom F_nur34 37+5 artık çok zor geçiyor günler belim ağrıdan kopuyor yuruyemiyorum bile esime sürekli diyorum önümüzdeki hafta için sezaryen günü alalım diyorum doktorun normal diyorsa normal diyo o da ama ben yapamicakmisim gibi geliyor 🤦🏻♀️
F_nur34 Topraksmom hayır hayır şakın vazgeçmeyin biraz daha bekleriz ama normal olma şansımız varken neden sezeryanı tercih edelim insanlar normal Doğuma müsait olabilmek için dua ediyor 🤗 az daha sabır 🙏🏻
Yarun F_nur34 Canım bende 38+0 oldum dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yaptı doktorum sancım düzenli ama şiddetlenmiyor dedim bana magnezyum yazmış içeriğini okudum doğumu geciktiriyormuş bende kullanmadım bebek zaten kilolu doğumumu geciktirirse normal doğum yapamayacağım için ilacı kullanmayacam doktor kafamı karıştırdı sezaryen olmam için sanki zemin hazırlıyor gibi geldi🙄
F_nur34 Yarun kasılmaları önlemek için vermiş belli ki ama kasılmayı önlediği için Doğumu erteliyor kullanma canım bencede bırak istiyorsa gelsin zaten gunlerindesin
Deletedmom627372 F_nur34 Bende 37+3 teyim bugün kontrole gittim 1 cm açıklık ve sancı vardı doktorum hurma ye dedi haftaya gelir büyük ihtimalle dedi bekliyoruz bakalım 😀
F_nur34 Deletedmom627372 benim ilaç kullandığım İçin sancılarım çıkmadı yani normal düzeyde çıktı o yüzden açıklık bakmadı ilacı bırak haftaya geldiğinde sancına göre bakarız dedi. Keşke benimki de haftaya gelse 😀
Darkgod Deletedmom627372 37 den beri bir cm açıklık bekliyoruz hala bekliyoruz 38+4 artık adım atacak halim yok
Sancakk Hamileliginiz kolay olsun diye bende birşey önerebilirim muhammed süresi, yusuf süresi, insan süresi kendiniz okursanız dogumunuz kolay olur allahın izniyle bende başlıcam inşallah
Tugbacolak Kader122 bende o bıle yok catı agrısı dısında hıc bırsey yok oda zaten uzun suredır oldugu ıcın dogum belırtısı sayılmıyor sancı nts de cıkmıyor ınsallah gelır kızım kendıliginden. Allah sızede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp eylesın
Deletedmom627372 F_nur34 bende ilk defa muayene oldum sancım 70 i gördü ilk defa bakalım bekliyoruz inşallah çabucak doğarlar