Gul6100 Eeddaaa alttan muayeneni herseyini yaptilar dimi canim? Oh sukur bir sorun olmadigina cok sevindim minnos uzun ince bir yoldayim türküsünü söyleye söyleye gelcek normal yoldan annisini yormadan insallah 🤗
Eeddaaa Gul6100 yok kuzum alttan mıncıklamaya gerek yok bebeğin gayet iyi dedi suyun da iyi dedi çantayı at arabaya bekle dedi 3 gün sonra da olur 1 hafta sonra da olur 10 gün sonra da :) kilosu azına geldi ama ya 2500 kg dı
Eeddaaa Gul6100 yok kuzum alttan mıncıklamaya gerek yok bebeğin gayet iyi dedi suyun da iyi dedi çantayı at arabaya bekle dedi 3 gün sonra da olur 1 hafta sonra da olur 10 gün sonra da :) kilosu azına geldi ama ya 2500 kg dı
Eeddaaa Gul6100 yok kuzum alttan mıncıklamaya gerek yok bebeğin gayet iyi dedi suyun da iyi dedi çantayı at arabaya bekle dedi 3 gün sonra da olur 1 hafta sonra da olur 10 gün sonra da :) kilosu azımaa geldi ama ya 2500 kg dı
Eeddaaa Gul6100 yok kuzum alttan mıncıklamaya gerek yok bebeğin gayet iyi dedi suyun da iyi dedi çantayı at arabaya bekle dedi 3 gün sonra da olur 1 hafta 10 gün sonra da olur dedi ama kilosu az geldi bana 2500
Miranmiray Gul6100 Evet canım aynı sertlik bendede oluyor karnım taş gibi oluyor dünden beri bu ağrı hala var ama sanki biraz daha hafifledi gibi ama şimdide belimin alt kısmı sadece sağ tarafında ağrı var çok değişik bir ağrı anlıyamadım
Gul6100 Eeddaaa ultrasonla kontrol etti yani canim anladim olsun vardir bir bildikleri🙂 bende direk acikliga baktilar o agri olunca o yuzden dedim.Ah bu canta ne zamandir hazir bekliyor 😍 bol bol muz ve kasar ye canim . Benim minnosta 35 de 2800 du biraz daha yemene icmene dikkat et besleyici seyler ye dedi. Belki minyondur bizimkiler annisi
Eeddaaa Gul6100 ay kuzum bi mesajı 2 kere attım forum sıkıntılı, evet sadece ultrason ve nst ile muayene etti, sağlıkla gelsin le inşallah kiloyu doğduktan sonra aldırırız bizde annesi 😄
Gul6100 Aynen canim forum hata veriyo hep . Anladim tatlim aminnnn insallah ayy bi dogsunlar saglicakla da her turlu buyuturuz 🤗