Dlndmr Mrvaklynr evet canım hep beraber haber veririz inşallah ve o günde kadir gecesi olacak Allah yüzümüze baksın hayal kırıklığı olmasın inşallah🙏🏻🙏🏻 Ama ben şimdi test yaptım çok koyu çıktı galiba ikinci kez yumurtlama oluyor 😅😅
Mrvaklynr Dlndmr canım acaba seninki gebelik olmasın herkes ovülasyonla öğreniyor adete yakın koyu çıkınca
Brcangn Mrvaklynr yaptım yapmadım değil 😂 ama geç döllenme olabiliyor erken sonuç vermiyor benim daha önce 2 düşükte de aynısı oldu bakalım hayırlısı 🤲
ozgei Merhabalar ilk bebeğimi maalesef kaybettim, kurtaj sonrası 3. ayda doktorumun onerisiyle korunmayi bıraktım, bat yarın, eğer gelmezse erken gebelik testi yapacağım, inşallah gelmez 🤲 Allah hepimize nasip etsin 🤲
nisan-23 hakkımızda hayırlısı inşa Allah. sizde ve eşinizde problem yoksa olur inşaAllah.ben yaşımdan dolayı tedirginim. Yoksa olduğu zmaan olsun .
Dlndmr Slna 22 si regl günü 3-4 gün önce kasıklarım batma ağrı oluyordu ama şu an bişey yok bilemiyorum
Eeezgi Normalde adet düzensizliğim yoktur ama nisan ayında regl olmadım en son martta, idrar testi de negatif çıktı 🤷🏻♀️ Nisan 20de regl olcaktım olmadı nisan ayında sadece bikaç gün kahverengi akıntım oldu. Virüsten doktora gitmeye de korkuyoruz 😢
Cgl41 Eeezgi testi yenileseniz mi geç döllenme falan olmuş olabilir o kahverengi akıntı dediğinizde yerleşme kanaması olabilir belki de
Eeezgi Cgl41 daha yeni yaptım test negatif çıktı ama acaba bi ay yumurtlama olmadı bu ay olacak mı diye bekliyorum bi umut 🤷🏻♀️ Bu ayki olmam gereken regl gününü bekliyorum.
Cgl41 Eeezgi anladım canım hayırlısı olsun benimde dündü adet günüm ama cesaret edemiyorum bekleyeceğim biraz
Zehra333 Mrvaklynr benimde 29 mayısta adet olmam lazım henüz yumurtlama göremedim bugün adetin 13. günü . 1 Haziran eşimin doğum gibi inşallah güzel haberler alırız
Mrvaklynr Zehra333 inşallah ama ben adet olucam sanırım karnım çok ağrıyor anlıyorum adetin geleceğini üç gün kaldı zaten :(
Mrvaklynr Esraa16 benim 18 mayıs ama sanki adet olucam çok karnım ağrıyor maalesef bu ayda olmadı sanki :((