Dlndmr Mrvaklynr ovülasyona göre 19 mayıs oluyor canım tam 14. Gün o gün yapıcam ama geçmiyor günler daha bugün 12 si 😅🧚🏼♀️
Mrvaklynr [bilinmeyen] gerek kalmaz inşallah neden tüp bebek denedin canım nasıl bir süreç zor mu süreci
150_gelartik [bilinmeyen] ayni şeyi yaşadık o zaman ilk gebeligim rahim iciydi düşük yaptım arkasına dış gebelik geçirdim. Ben de adet olunca gideyim diyorum tekrar doktora
150_gelartik Mrvaklynr düşükten sonra pıhtılaşma testine baktılar bir gen de var ama düşüğe sebep olacak düzeyde değil dediler. Dış gebelikten sonra da 3 ay korun dedi hekim. Rahim filmi ya da başka bi tetkik gerekli mi dedim değil dedi Sen de bi sorun yok dedi.
Zerrin_ Mrvaklynr Benimde takvimde 21 mayıs gözüküyor 9 gün kaldı hayırlısı bakalım bu ay ara sıra da olsa değerlendirdik bakalım nasip 🤷♀️❤🤗
ozgeecan9 Mrvaklynr mayıs 29😊 ovulasyon takibi yaptım erken. Yumurtlama oldu günler değerlendirildi smdi bekleme zamanı🥰 hepimiz için hayırlısı olsun insallah 🤲🏼❤️
TunarinAnnesi nisan-23 ah nerde kuzum adetime 5 gün var testim böyle https://imgyukle.com/i/y8pZWY inşAllah gelicek ay aşilama düşünüyorum olmazsa
Dlndmr Mrvaklynr evet canım hep beraber haber veririz inşallah ve o günde kadir gecesi olacak Allah yüzümüze baksın hayal kırıklığı olmasın inşallah🙏🏻🙏🏻 Ama ben şimdi test yaptım çok koyu çıktı galiba ikinci kez yumurtlama oluyor 😅😅
Brcangn Mrvaklynr yaptım yapmadım değil 😂 ama geç döllenme olabiliyor erken sonuç vermiyor benim daha önce 2 düşükte de aynısı oldu bakalım hayırlısı 🤲