Betim Kızlar çalışan bir naneyim göğüs pompası alıcam elektrikli .. araştırdım buradan da .. lansinlh, mamajoo, mochi, mesela, avent almışlar en gazla.. bunlardan birini kullanıp memnun kalan pişman olan tavsiyesi olan var mı
Pankek Betim Ben çalışmıyorum ama araştırdım. Medela diyorlar en iyisi elektrikli ama ondan daha profesyonel olan Ameda diye bir marka var. Hastane tipi. Ben sütüm erken biterse diye stoklamak için düşünmüştüm. Ya da hasta grip falan olursam diye. Ameda en iyisi araştırın isterseniz. manuel de Mochi en iyisi. Benim arkadaşım çalışmıyordu manuel kullandı ama pek bırakmadı bebeğini. Çok kol yoruyormuş bir de tahriş ama Mochi için iyi konuşuyorlar. Süt saklama poşeti bana hepsi aynı gibi geliyor. Onun için pek bir şey söyleyemeyeceğim
Wonderanne Betim benim görümcem bime gekecek pompa bak al istersen dedi markasını hatırlamıyorum da öğretmen kendisi o onerdiyse biliyordur 8 aylık bebeği var çünkü ben alıp almama konusunda kararsız kaldım çalışan anne değilim ve çok şükür sütüm olacak gibi duruyor
Betim nurselies ne zor işler daha liste çıkartıyorum alışverişe başlamadım Bile .. tavsiyeyle mi almıştın canım baybplus ı
Ceren9234 Bende ogretmenim cevremdekilerin onerisi uzerine lansinoh aldım daha kullanmadim ama cekim gucu vs iyi duruyor denedigim kadariyla
Betim Wonderanne inşallah bol bol sütümüz olur da mecburum ben almaya ücretsiz izin de almayacam çünkü :-/ gerekli olacak benim için takip edeyim orayı da o zaman teşekkür ederim canım ☺️
Wonderanne Betim 13 Mayıs’ta geliyor elektrilik 99.90di galiba sen mutlaka al ben evdeyim bol bol emzirin diye düşünüyorum 🤗🌸