Ceylan1334 Semiha89 çok teşekkürler tomografi çektirmek istemiyorum nefes darlığı var biraz yarın da iyi hissetmezsem gidicem test yaptiricam
Ceylan1334 Merve2825 maalesef yaptırmadım daha bı haftam var doğuma ne yapacağımı bilmiyorum eşim negatif komşularım pozitif hastanede yatarsam evde çocuğum bide bi hafta içinde doğum ne yapsam çok karsrsizim
Seyma_Eren Ceylan1334 canım bence yaptırmalısın, sende varsa doğunca bebeğe de geçme ihtimali olabilir ki bu büyük bir risk olur. Ben kesinlikle yaptırırdım önleminizi alırsınız en azından
Aybukeb Ceylan1334 yaptırmalısınjz doğum yaptığınız yer insanlar haberi olmadıkları için onlara ondan sonra orada doğum yapacak başka insanlara böyle yayılıyor zaten bu vebal alınmamalı kesinlikle
Ebrutrl Ceylan1334 bence 1 hafta evde gecir ama dogum icin gidecegin zman doktorlara ve ambulansa bilgi ver ben gribim die corona olabilirim dersen ayri odada dogumunu yapip tedavi olabilirsin. Ben olsam oyle yapardm. Hem kendimi riske atmam hemde başkalarini
Ceylan1334 Hepinize katılıyorum zaten kimsenin vebaline girmeyi asla istemem test sonucum bugünlerde çıkacak inşallah hayırlısıyla negatif çıkar test yapmadan hastaneye yada doğuma gitmeyi hiç düşünmedim
Ceylan1334 Aybukeb rica ederim bide. Zaten hastanede de yaptılar doğum öncesi her ihtimale karşı son dört gün Çarşamba günü Sezaryen olucam inşallah