Eva41 Merhaba kızlar 35 haftaya girdim artık baya bi zorlanıyorum ağda bir kere yaptım ondan sonra cesaretim yok karından dolayıda Jilet çok zorluyor tüy dökücü krem kullanmaya başlayacağım kullandığınız tüy dökücü krem memnun kaldığınız bir marka var mı?
Unsalin_Annesi Eva41 ben 24+5 haftalık hamileyim önceden ağda yapardım şuan yapamıyorum ve erken doğum riskim var ondan dolayı jilet kullanıyorum daha bu zamanlarda zorlanıyorsam ileriyi düşünemiyorum 🤦♀️
Bbsraa Eva41 herkesin cildi farklı canım belki seninki hassas yani bilemezsin ona göre dene bence .doktorlar da fazla onermiyor
Eva41 Deletedmom185 olmadı öyle denerim ya son haftalarım cidden çok zorlanıyorum pis pis de yakalanmak istemiyorum
Degisken Veet in hassas ciltler için olanını kullanmıştım ki hamile bile değildim . Yakmıştı. Hamileyken derinin altına geçtiği için içeriğindeki bileşenlerden dolayı kullanmam. Eldivenle koparmak daha mantıklı hem kökten almış oluyorsun. 20 gün rahatsın .
Degisken Eva41 deneyin bi eldiven kolay.ama kısaysa tüyler zor olur. Hem uyuşuyor hem kökten alınıyor 3 hafta rahat;)
Bebiskomm Eva41 vallahi memnunum sürekli makinayla alıyordum ben ama simdi 38 haftalık hamileyim gobegimden hicbisey goremiyorum egilemiyorum tüy dokucu kullanıyorm sürüyorum bekliyorum biraz hersey temizleniyo baktınız bikerede olmadı bikez daha surun bekleyin istediginiz gibi olur.