Burcum Deletedmom397 bende de hiç ağrı sızı olmadı. 2 aşımı da oldum. Ertesi gün dokunduğumda sadece ağrı hissettim. Hatta üstüne de yattım. Herhalde bünye meseleai biraz. Geçer yarına ama merak etmeyin. Hangi koldan vurulduysanız çok fazla üzerine yatmamaya ve ağır işte kullanmamaya çalışın.
NazlOnartYing Benim bir hafta kadar sızladı kolum gün geçtikçe azalıyor ama üstüne yatamadım sonrasında zaten geçiyor korkulacak bişey yok
Minikbebek AyeKantar vururken hafif bi sızlama oluyor ama çok ağrı yaptı bende dün oldum çok zor gerçekten kolumu kipirtadamiyorum
Deletedmom397 Ben cok sükür ikinci dozdan kurtuldum iki üç yil önce aşı olmuştum yine o yüzden yoksa asla dayanamazdim 🤦♀️
Aysenaz CeylanUzunzdemir sonrada agriyor cnm ben ebeye dedim o güzelmiş bu hafif dedim ama akşam olunca kolumu kaldiramadim
Momsbaby Deletedmom397 canım bende oldum hemsiremin eli çok hafifti hic acimadi ertesi gun biraz sızladı ama oda dayanılmayacak gibi degildi yani
Ardanyal Bende dün yaptırdım. Kolum bayağı ağrıyor bugün. Gece sol yanıma dönüp uyumuşum sabah acıyla uyandım resmen🤭🤭🤭
-gyns- Deletedmom397 Bende ikinci dozu yarın olacağım.. İlki benimde ağrılı oldu ve kolumda şişmişti.. Yan etkiler😬..
Aysenaz Sıcak bişey uygulamayın iğneyi vuran ebe kesinlikle soğuk olsun arada kolanya ile masaj yap iğne dağılsın dedi kizlar sizce ?
Durukayra Deletedmom397 gecmis olsun normalde aşı sonrası hemsirenizin sizi yönlendirmesi lazım bende gecen hafta oldum cok şükür acımadı ve ilk gün koluku oynaadım hemsirem oyle demisti iyi kide dinledim cok acim olmadi snraki 2-3 gun hafif agri varfi o kadr
EdaMesut Deletedmom397 geçmiş olsun. Ben ikiz annesi olduğum icin varamayacaklarini söylediler. Doktorumla görüşmem gerekiyormuş önce.