Tugbakmsl Kiwi12 sancaktepe cok uzak değil ki zaten tasınmıs binası Sultanbeyli tarafına doğru dediler
Kiwi12 Azemiram canım yapilan devlette var ama sıra çok var ve ilk önce polikliniğine gitmek gerekiyor randevu alabilmek için zamanın geçer ozamana da
Kiwi12 Azemiram maşallah rabbim sağlıklı şekilde kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Biz 21olduk çok sukur
Azemiram Kiwi12 amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah ❤️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
Bsmlh Kiwi12 perinatoloji uzmanı çekmesi lazım ve risk alıp raporu imzalaması lazım Ümraniye’de Erbil diye doktor varmıs 280tl santralde araştırın isterseniz
Umran1994 Rukiye58 oo Emnemrahf merhaba birşey sormak istiyorum bende Selen hanıma randevu aldım ama Başakşehir çam ve sakura kadın doğumdan listeye ekledi doktor 182 den de Bakırköy Selen hanıma aldım.direk bakıyorlar değil mi tekrar bana gün vermezler randevu aldım çünkü perinatoloji bölümüne ?
Zynp37 Rukiye58 bende bugün perinatoloji bölümüne gittim Zeynep kamile detaylı ultrason için ama bakmadılar Avrupa yakasından gittim birde boş yere gitmiş oldum sen çok yanlış yere gelmişsin biz detaylı ultrasona bakmıyoruz dediler geri yolladılar çok üzüldüm😔
Bsraa34 Kızlar bende Avrupa yakasında oturuyorum burda da özellerde çok pahalı em uygunu 450₺ yani ama bende devlet de yaptırmak istiyorum varmı hiç yaptıran ? Yani önerebilceginiz bi yer karşı taraf ya olabilir
Eylul1987 Kiwi12 gorumcem sultanbeyli tip merkezindd yaptirdi memnun kaldi ucreti de 300 lira gayet uygun.