Kiwi12 Rukiye58 aradım bende saygı da aynı dedi canım. CD veriyoruz ve yüzünü gösterirse. Renkli görüntüsünü veriyoruz dedi 30 _45dk goruntuluykruz dedi önce sizi daha sonra ailenizi alıp gösteriyoruz dedi
Kiwi12 Rukiye58 yakınımda yok malesef benim canım bende virüs kapmaktansa böyle daha iyi dedim bu yürüme mesafemde
Aleyaley Ben dopplerden randevu alamadım ama beni perinatolojiye yönlendirdi doktorum iyimi oldu kötümü oldu anlamadım
Tugbakmsl Kiwi12 kardeşim gecen yaz 250 yaptırmıştı sanırım bu sene en fazla olsun 300 yüzünü renkli verdiler
Yigitin_annesi Kiwi12 saygiya kie gittinn bgnmedin bnde ilk dogumda gittim simdi ikincide ersoya gdyrum,20,24 hftyi gecincede ypiyilarmi doopler bilginiz varmi
Kiwi12 Yigitin_annesi nihan çetin di yanlış hatırlamıyorsam doktorun ismi canım bana doktor sinirdasin git dedi 24hafta olunca bakmazlar dedi ben de 20+4um
Kiwi12 Tugbakmsl onları aradım ama telefonda bilgi vermediler benjm sigortam yok normal ücretten yapilcak detaylı ama ne fiyat nede bilgi vermediler buraya gelmeniz gerek dedi ve ben çok uzağım oraya☹️
Tugbakmsl Kiwi12 sancaktepe cok uzak değil ki zaten tasınmıs binası Sultanbeyli tarafına doğru dediler