Melike3777 Melek_________ kuzum kimyasal gebelik kanamasının peşine hamile kaldım yani hiç adet görmeden ve şuan 32 haftalığım
Melek_________ [silindi] ınsallah ya kımyasal gebeljkten sonra hamıle kalınıomus doktorum 2 ay korunun. Demıstı bızede 😊😊😊
Melek_________ YaseminY rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsn hayırlısıyla yenı mı. Evlısınız pekı 😊😊
Melek_________ Akty0753 aynen suanda oyleyım bırqz korktum ılkınde ınsallah en kısa zamanda olur bebısım benımde 😊😊cok saol guzel duaların ıcın allah razı olsun 💓💓
Melek_________ [silindi] insallah hayırlısyla olur rabbım senınde sag salım kucagına almayı nasıp etsın 😊😊
Melek_________ Minnoskaan ne guzel yaa bende boyle cıft cızgıyı tekrqr gorurum ınsallah hayırlısıyla saglıklı olsunda🙏🙏
Melek_________ Damlay Damlay anladım tesekkur ederım 4 sene sonra ılk kez kımyasal gebelık gecırmıstım ondan sormustum 💕💕
Melek_________ Burcum34 rabbım sag salim kucagınıza almayı nasıp etsın sevındım gercekten guzel seyler duyunca
Melek_________ Lilamor77 ne guzel doktorunuz korunun falan demısmıydı benım doktorum demıstı bana bende bu ay kımyasal gebelık yasadım