Damlay Melek_________ benimde bir kimyasal gebeliğim oldu 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şuanda 7 bucuk aylık olduk 🙏🏻
Melek_________ Damlay kac sene sonra hamıle kaldınız benımde ılk kımysal oldu ınsallah tekrar hamıle oldugumu ogrenırım hayırlısıyla
Ova Melek_________ yoo istiyorsan tekrardan deneyebilirsin ve bu seninde eşininde sağlık olduğunu gösteriyor dedi☺️
Melek_________ Tospikveannesi rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın benımde ılktı ama kımyasal oldu 😊💐💐
Melek_________ Yavrum_herseyim aa cok mutlu oldum allah analı babalı buyutsun baska cocugunuz varmı 💐💐💐💓💓💓
Melek_________ Akty0753 rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah benımde olur hayırlısıylq saglıklı tekrar kımyasal olacaj dıye de korkuorum
Akty0753 Melek_________ amin inşallahh canım benim🌸💕. Hic korkma canım bende senin gibiydim hep aklimda acaba yine digeri gibimi olucak diye dusunup dururdum ama oyle olmuyo gercekten rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah sağlıklı sıhhatli rabbime dua et yeter😊
Melek_________ [silindi] sevındım cnm tekrqr hamıle kalma sansım var sıızn kac sene sonra oldu cocuk benımde ılktı cıft cızgıyı gordum ılk kez sonrası uzuldum kımyasalmıs
Melek_________ Ftm01 rabbım sag salım kucagınza almayı nasıp etsın kac sene olmustu evlenelı ıcımde umut oldu ınsallah bende cıft cızgıyı gorurum
Melek_________ Ova yaa ne guzel benım doktorum 2 ay korunun demıstı onun ıcın sormustum cok tesekkur ederım cnm cevapladıgın ıcın 😊😊💕💕💕
Mervee88 Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım şu an 12 haftalık hamileyim.. tek şey kafanıza takmayın kafaya taktıkça olmuyor oluruna bırakınca hemen geliyor 🥰
Melek_________ Mervee88 aynen en kısa zamanda benımde olur bebısım 😊💐💐🌼rabbım sızede sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın 🙏🙏💞💞
[silindi] Melek_________ evet kuzum ilk gebeliğim şimdi dogumu bekliyoruz 35+4 günlüğüz Allah sizede nasip etsin 😊
Melek_________ [silindi] ınsallah ya kımyasal gebeljkten sonra hamıle kalınıomus doktorum 2 ay korunun. Demıstı bızede 😊😊😊
Melek_________ [silindi] insallah hayırlısyla olur rabbım senınde sag salım kucagına almayı nasıp etsın 😊😊
Melek_________ Akty0753 aynen suanda oyleyım bırqz korktum ılkınde ınsallah en kısa zamanda olur bebısım benımde 😊😊cok saol guzel duaların ıcın allah razı olsun 💓💓
YaseminY Melek_________ benimde ilk gebeliğim kimyasal oldu hatta ikinci gebeliğimde oldu üç ay sonra onuda kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim iki ay sonra hamile kaldım hemen kan sulandırıcı iğne başlandı 37+4 ün şuanda Allaha şükürler olsun
Melek_________ YaseminY rabbım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsn hayırlısıyla yenı mı. Evlısınız pekı 😊😊