Şuanlık arya daha ağır basıyor bende ama eliz ismide çok hoşuma gidiyor.Başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz💕💕
Sizce hangi isiiimm ?? kararsız kaldım
- Düzenlendi
Bence arya güzel🌼
Anlamları neler
@hudahuma53 Arya, opera eserinde, solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, genellikle kendi içinde bütünlüğü olan şarkı.
Eliz,emir veren prenses anlamındaymış
Fayenur banada Arya daha güzel geliyor ama insan kararsız kalıyor bazen😂 Zaten %90 Arya koyacağız inşallah
aryaparla1 arya güzel eliz de ama arya daha asıl 😁
aryaparla1 inşallah cnm
Arya kulağa daha hoş geliyor:)
Minnak_annesi34 bende aynı boyle dusunuyorum 😂😂
nazeninhanim dimi canım bencedee ama insan kararsız kalıyor yinede 😂💕🤷🏻♀️
aryaparla1 iki isim birden koy uyumlularda 😂🥰
nazeninhanim eşimin iki ismi var birini hiç kullanmadığı için iki isim koymam diyor hiç istemiyor yani canım 😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
aryaparla1 nasılsa sen doğuruyorsun sen ne istersen o 😂😂 arya diyorum o zaman.. allah sağlıkla almanı nasip etsin ,hep mutlu olun
Eğer ki kızım olsaydı arya koyacaktım ama oğluşum geliyor henüz bir ismi yok 23+5 kesinlikle Arya 💕
Bence Eliz, daha az rastlanir bir isim😉 Arya guzel isim olmasina ragmen artik cok populer ve fazla tercih ediliyor siradanlasiyor
nazeninhanim amiin canım çok teşekküürr ederim🌸
gzmdnz35 bende oğlum olsaydı Atlas koycaktım net belki fikir olur sizede 🌸
Yelar aynen o konuda haklısınızz 🤗🤗
arya bu sene çok kondu. biz de esim muzisyen diye düşünmüştük aryayı ama herkeste görünce vazgectik. girdigi ortamda surekli adaşları olacak, ayirt edici fiziksel ozellikleri ile anilacaklar “buyuk arya, kucuk arya, gozluklu arya” gibi. eliz de konuyor, denk geliyorum ama arya kadar abartilmadi, cok nadir denk geliyorum. güzel de hem fonetik olarak