Selam12 Mavimm_ ahhh aynıyız şuan kaşık ağrısından uyuyamıyorum birde ona eşlik eden mide yanmam var tabi ne yapacağımı bilmiyorum 😴
Nehir66 Mavimm_ 39+1 haftalığız bizde 😕 doğumum iyice yaklaştı ve korkularım kabus gibi çöktü 😕kafamda deli sorular nasıl doğuracam hiç bir fikrim Yok çok korkuyorum ya😰
Scarlet Mavimm_ 40+0 bugün. Düzenli sancım yok düzenli olsa doğum baslasa diyorum sancı gelince alıyor bı korku kalbim o kadar hızlı çarpıyor ki 🤭
sehuuss1_ Mavimm_ ben de 34 haftalik hamileyim benimde korkularım endişelerim başladi en sacma konuyu bile kafama takiyorum dogumla ilgili acaba nasil olucak nasi dogurucam eve geldigimde nasil olucak bebege nasi bakicam bu konular gece uyutmuyor beni 😫😫😫
Zlhb Gmznz-0202 ya benım doğum korkusu değil aslında bir şekilde doğacak elbette virüsten biraz endişeleniyorum benim yüzümden hastanede anneme bulaşırsa ya diye evham yapıyorum
Zlhb Selam12 yaa sizin epey yaklaşmış bende 30 a gelince bir streslendim🙊 Allah herkesi sağ salim kurtarsın inşallah
N6gksl Mavimm_ aaa evet bndede öyle var bn diyorumki eşime birden bana bişey olursa bebeğe sen bak diye kizyo oda😔napim korku var
Darkgod Mavimm_ vallaha bugün gel dese bugün gidip ya suni alacağım ya sezeryan yapsın zerre korku yok artık o derece agirlastim kendimi kaldıramıyorum 38+4
Ebrar18 34+1 im ya bende çok korkuyorum . Bi tedavisi yok mu bunun acaba . Nasıl doğurcam korkusu hergün var . Napcam böyle . Çarpıntı tutuyo resmen 🤦🏼♀️