aryaparla1 Minnak_annesi34 norml doğumdan korktuğum için sezeryan istiyordum tabi ilk hamileliğim ve doğal olarak sezeryandanda korkıyorum ama sezeryan hep daha rahat gibi geliyordu normal doğumdansa içimi çok rhaatlattınız allah razı olsun
Minnak_annesi34 aryaparla1 ne demek hayırlı doğumlar sezeryandan korkmayın sakim herşey o kadar güzel şekilde ilerliyor ki iglesme süreci çok hızlı inşallah kolay geçer herşey gönlünüzce olsun 😊😊😊😊
aryaparla1 Minnak_annesi34 gerçekten içimi çok rahatlattınız ya çok teşekkürler Allah razı olsun Keşke herkes sizin gibi olsa 🤷🏻♀️❤️
Minnak_annesi34 aryaparla1 ya çok teşekkür ediyorum yardımcı olduysam ne mutlu bana 😇hayırlı doğumlar
Zuzum577 Minnak_annesi34 cok saol canim ya o kadar mutiveye ihtiyacim vardi ki sezeryanla ilgili beni yureklendirdin resmen❤
Minnak_annesi34 Zuzum577 yardımcı olduysam ne mutku bana insalah sağlıcakla alırsınız kucağınıza hayırlı doğumlar 😊🥰
Minnak_annesi34 Ozgee11 evet geldi ama damla şeklinde ilk başlarda az gelmesi normal.is eve geldim dusumu aldım sonra daha çok. gelmeye başladı
Bgmbyz Minnak_annesi34 hayirlisi olsun hangi ildesinuz odalar kaç kişilikti bilgi verirmsnz virusten dolayı
Minnak_annesi34 Bgmbyz istanbul pendik benim zamanımda virüs yoktu canım tek tek alırlar belki odalara😊
Betyyy Bende etrafımda en çok duyduğum belden uyuşturmalı sezeryandan sonra kalıcı bel ağrısı oluyormuş kimse tavsiye etmiyor komple uyus diyor
Minnak_annesi34 Betyyy illa kalacak diye kaide yok ki bende kalmadı ara ara evet ağrıyor ama öncesinde de ağrıdığı için abartmışlar
Minnak_annesi34 Betyyy hayır doğumdan sonra su şekilde alttan sadece bakiyir cati muaynesi gibi değil kan geliyor mu diye bakıyor o kadar