10 ay 15 günlük anneyim burada daha önce doğum hikayemi paylaşmıştım ama bu aralar çok fazla sezeryanla ilgili sorular geliyor ben de belki bilgi amaçlı olur diye sezeryan doğumu tekrardan yazmak istedim
Devlette zorunlu sezeryan oldum ben kan aldırmaktan korkan biri olarak spinal sezeryan oldum Her anı yaşadım hiç pişman olmadım hiç hissetmedim sondayı uyuşmadan taktılar lavmanı da aynı şekilde Hiçbir acı hissetmedim ben kan aldırırken korkan biri olarak o belden yapılan iğne Sinek ısırığı kadar bile değildi sakın korkmayın Hiç acımıyor çekiştirmek hissediliyor diyorlar ama ondan da sakın korkmayın Sadece sanki yatağı bir ufacık çarpmış kadar hissediyorsun onun harici keserken dikerken kesinlikle bir hissiyat yok kadın benim bacağımı havaya kaldırmış Ben ayağımın ucunu gördüm o şekilde Anladım ayağımı kaldırdığını hiç hissetmedim anestezi doktoru sorular sordu hemşireler hemşireler sorular sordu onlara cevap verirken o anda bebeğim doğmuş Ben de diyorum ki acaba diyorum ne zaman keserler diye beklerken çoktan bebeğimi gördüm sakın ameliyattan korkmayın sonrası için ne zaten öyle bir facia aman aman büyük bir ağrınız olmuyor Evet ilk kalkış biraz zor karnının içinde taş var gibi hissediyorsun ama Karnınızı tutarak ne kadar çok yururürseniz o kadar çabuk iyileşiyor sunuz Öldüm bittim şekilde Ağrı olmuyor yani Zaten bir şey olduğu zaman herkes sizin başınıza pervane ağrı kesici isterseniz yapar ilgilenir Sizinle hiç korkmayın hepinize hayırlı doğumlar ekstra sorunuz olursa yanıtlamaya varım