Cigdemyslyrt kızlar benim çok kanamam var. 20. Haftadayım. Doktor bu kadar kanamaya rağmen çocuğun iyi olması şaşırtıcı dedi. Çok üzülüyorum bir şey olacak diye. Içerde çok kanama varmış. Aynı durumu yasayan var mi aranızda
Nur Cigdemyslyrt canım doktorun kanamanın sebebini meden olduğunu veya tedavisinin ne olduğunu söylemedi mi? Başka bir doktora daha görün derim canım
Dlktpl Cigdemyslyrt 15 haftalıgım 12 gun once sıddetlı kanama gecordom kahvelıkler gelıyo hala kanama alanım var yatıyorum 🙁
Perimasali89 Cigdemyslyrt plasenta aşağıdamı acaba ? Benimde 15. Haftaya kadar hep kanamalarım oldu rahim içinde kanama alanım vardı o geçti bu defa plasenta rahim ağzındaymış kanama her an olabilir dedi doktorum 17. Haftadır korkuyla bekliyorum bende inşallah sizinde geçer hemen
Cigdemyslyrt Nur özel de de doğumda da Aynı şeyi söylüyorlar. Başından beri olan bi durum ama şuan da risk artmis
Cigdemyslyrt Özelde doktorum normalde. Oda Aynı şeyi söyledi. Risk var hala. Yatak olmayınca devlete geldim. Burdaki doktor da Aynı şeyi söyledi. 2. Ayımdada olmuştu ama bu kez fazla ☹
Nur Cigdemyslyrt Allah yardımcın olsun canım riske atma kendini yat sadece tuvalet ihtiyacın için kalk çok çok geçmiş olsun
Cicianne Bu kadar fazlaysa hastaneye yatırması gerekir doktorun ya devamlı nts ye bağlanıp kontrol altında olman gerekir evde olmak sakıncalı gibi
terelelli81 Dlktpl benim de 20 haftalik ben de iki hafta önce kanama geçirdim aynı şekild e lekelerim devam ediyor kanama alanı hala varmis
Cigdemyslyrt Dlktpl allah yardimcin olsun bende hastanede yatıyorum. Doktor net bi sebeb söyleyemiyor. Bekliyoruz öyle ☹
Cigdemyslyrt Perimasali89 inşallah. Benim 12. Haftada da oldu. Sonra 10 gün lekelenme devam etti. Sonra geçti. 18. Haftada tekrar başladı . Lekelenme şeklinde idi once ama şimdi kanama arttı. Doktor iyi görmüyorum bu durumu dedi beni korkuttu. Bakalim nr kadar yatacağım inşalla h iyi olur bebekletimuz
Dlktpl terelelli81 dr bı senep soyledımı benım sebepsız kanama alanımda barmaşlah yardımcımız olsn cok kanama varsa mutlaka hastaneye gıt
terelelli81 Dlktpl iki hafta önce çöktü hastanede yattım durdurdular şimdi de kahverengi olarak geliyor bugün gittik 8 mm lik alan varmış hala
terelelli81 Dlktpl sebep soylemedi sadece o kanama olunca zorlamışsın kendini yorma dedi kan uyuşmazlığı iğnesi de yapıldı
Perimasali89 terelelli81 8 mm çok büyük değil canım inş hemen geçer benim 66 mm olmuştu kanama alanım 8-9 haftada ancak küçüldü
Snur94 Cigdemyslyrt canım benim kanamam olmuştu 19. Haftada şimdi 22. Haftadayım perinatologa falan gittik ilk başta serviksimde kısalık vardı erken Doğum dediler ondan dolayı yattım baya sonra biraz aZaldı doktorda en son yatmana rağmen kanıyorsa oradaki damarlardan biri çatlamış ondan olabilir başka sebep bulamadılar benim kanama alanım bile görünmüyordu oglumda sağlıklı çok şükür daha yeni kesildi kanama
terelelli81 Perimasali89 sonra tamamen bitti mi ve plesenta aşağıdaymış benim siz de var mi oyle birşey? Ve kaçıncı haftadasınız?
Perimasali89 terelelli81 7. Hafta başladı 16. Hafta geçti artık tam ona sevinmişken doktor plasenta aşağıda rahim ağzına doğru uzanıyor dedi yukarı çıkabilirmiş bekliyoruz bizde inş çıkar şu an 17. Haftadayız