poyrazsmom_ KubraSS- amin inşallah kuzum benim Allah razı olsun hepimiz sağ salim alalım minnoşları kucağımıza❤️🤩😘😘
KubraSS- Bahriye06 ilk oğlumu orda yaptım 1,5 sene git gel aşılama ile oldu oğlumda su azlığı vs oluyordu sürekli hastanede yattım doğumda pek ilgili değillerdi o yuzdn
Bahriye06 KubraSS- benim kuzenlerim ztb kapanmadan orda doğum yaptılar tuğba idi dr adı çok memnun kaldılar bende tuğba hanıma gidecektim ama randevu dosyası açmadı uzun süre virüs ten dolayı yeni hasta almadı kadın doğum bende mecbur zübeyde hanıma başladım
Bahriye06 KubraSS- anladım canım ilgi devlet hastanelerinin hiç birin de yok özellerde var sadece okadar parayı verince onlarda ilgileniyor tabi bende zübeyde hanıma gidiyorum memnunum
KubraSS- Bahriye06 benim çok sıkıntılı geçti doğuma kadar sorun yoktu hastanede yattığımda bilgi vermediler o yüzden bide doğumda çok kötüydü ilgileri berbattı yanımdaki kadının bacağına falan vurdular
Sinemin Prensesinmelegi ben oldum ana takipli hastası olmadığım için ilgilenmedi fazla malum koronadan dolayı hergün her hafta başka doktor geliyor
Meltem0660 İnşallah doğumda bir sıkıntı yaşamazsın ben 5 sene önce Zübeyde de doğum yaptım sezaryen Hala atamıyorum travma yaşattılar resmen dikemediler dikiş yerini.. hala iplik var sezaryen yapılan yerde çok zorluk yaşadım inşallah sizin doğumunuz güzel olur
Sinemin Prensesinmelegi hayır canım çekmiyorlar randevu veriyorlar ben aldığımda 1 ay sonrasına verdiler ama belki şuan yoğun değil diye alabilirler
Sinemin mmmeltemmm bende birşey sorabilir miyim doğumumu orda yapcam orda takipteyim ama özel oda imkanımız varmı ücretli falan onu nasıl öğrenebilirim
mmmeltemmm Sinemin özel oda yok şehir Hastanesi’nde odalar tek ve iki kişilik zaten sabah ilk gelen hastaları önceliğimiz tek kişiliklere almak tekler dolunca iki kişiliklere geçiyoruz 10. katta vip odalar var ama onlar sadece protokol hastalarına açılıyor onun dışında oraya hasta alımı yok maalesef
Naylonbranda Randevuyu nasıl alıyorsunuz acaba MHRS den almaya çalışıyorum alamıyorum kadın dogum acilmiyo evim yakın olduğu halde randevu alamıyorum diye etlik Zübeyde hanıma gidiyorum ve çok uzak memnunda değilim ayrıca
Naylonbranda Randevuyu nasıl alıyorsunuz acaba MHRS den almaya çalışıyorum alamıyorum kadın dogum acilmiyo evim yakın olduğu halde randevu alamıyorum diye etlik Zübeyde hanıma gidiyorum ve çok uzak memnunda değilim ayrıca